Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Παρουσίαση εφαρμογής εκπαίδευση στην οδική συμπεριφορά

Την Κυριακή 26.01.20, θα τεθεί πιλοτικά η πρώτη ελληνική
εφαρμογή εκπαίδευσης οδηγικής συμπεριφοράς, η οποία αναπτύχθηκε υπό την αιγίδα του οργανισμού IN.TE.SO.
Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από μέλη του οργανισμού που αφιέρωσαν για την εξολοκλήρου ανάπτυξη της εκατοντάδες ώρες εθελοντικά. Θα είναι αρχικά ελεύθερα διαθέσιμη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών κάθε Κυριακή 13:00 με 15:00.
Η εφαρμογή, όπως και όλες οι δράσεις του οργανισμού, στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από τα μέλη του οργανισμού. Έτσι, λόγω ελλείψεων, θα εφαρμοστεί αρχικά το βασικό μέρος και μελλοντικά θα προστεθεί εξειδικευμένος εξοπλισμός που θα την αναδείξει σε μεγαλύτερη έκταση.
Αρχικά στόχος του INTESO είναι εντός του επόμενου μήνα να δημιουργήσει το πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα οδηγικής συμπεριφοράς με σκοπό την σωστή βιωματική εκπαίδευση σε όλες τις ηλικίες, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία της προσομοίωσης.
Με έκπληξη παρατηρείται ότι ενώ η οδήγηση σε υπολογιστή έχει εξοικειωμένο κοινό, όταν χρειάζεται να εφαρμοστεί »σωστή οδηγική συμπεριφορά» αποδεικνύεται ένας νέος άθλος για μικρούς και μεγάλους και γίνεται αντιληπτό ότι ο »σεβασμός στους κανόνες» κάνει την διαφορά και φέρνει την ασφάλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.