Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ηλίας Γκότσης : Προσπάθεια απαξίωσης του έργου μας

Απάντηση στον Γιώργο Νυχτοπάτη για τα όσα είπε για  κακοτεχνίες στο έργο των βιοκλιματικών αναπλάσεων



Δήμος Σερρών : Κοίτα να μαθαίνεις σωρεία κακοτεχνιών στους ¨¨κόκκινους ¨¨ δρόμους



 έδωσε ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλίας Γκότσης; ο οποίος μιλώντας στην Μαρία Νάβαλη έκανε λόγο για προσπάθεια απαξίωσης του έργου της προηγούμενης δημοτικής αρχής . Μάλιστα ο κ Γκότσης ανέφερε οτι από το καλοκαίρι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε προχωρήσει στην διαδικασία τοποθέτησης εργολάβου ο οποίος θα προχωρούσε στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των κακοτεχνιών που υπάρχουν στα συντριβάνια.


ΥΓ : Εμείς Ηλία μου δεν θα διαφωνήσουμε μαζί σου αλλά σε διαψεύδει η πραγματικότητα . Γιατί ένα έργο που παραδόθηκε πριν 4 χρόνια ( ολοκαίνουριο δεν συμφωνείς ??? ) Και από τον πρώτο μήνα το κόκκινο χρώμα των δρόμων το πήρε η πρώτη βροχή , οι ανεμιστήρες ή δεν δούλευαν ή έβγαζαν τρομακτικό θόρυβο , τα συντριβάνια παρουσίαζαν προβλήματα , άσε την πρασινίλα που γέμισαν τα μάρμαρα . Ε  όσο και να προσπαθεις να υποστηρίξεις ότι όλα έγινα καλά η πραγματικότητα σε διαψεύδει . Για να μην σου θυμίσω οτι με δική σας απόφαση εγκρίνατε εργολαβια η οποία σύμφωνα με την απόφαση θα προχωρούσε σε αποκατάσταση των κακοτεχνιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.