Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σερρών : Ούτε ο Στέφανος και η παράταξη σου σε στήριξαν Παναγιώτη μου

Περιμένουμε από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο
κ Παναγιώτη Κοτρώνη το σχόλιο του αναφορικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών . Να επιλέξει να συμπεριλάβει στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ εκπρόσωπο του ιατρικού συλλόγου Σερρών και όχι του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος  μέλος του οποίου είναι ο κ Κοτρώνης . 
Και περιμένουμε το σχόλιο του αφού ούτε η παράταξη Φωτιάδη μέλος της οποίας είναι ο  κ Κοτρώνης στήριξε την πρόταση τους .(από τους 14 συμβούλους μόλις 4 ψήφισαν υπέρ της πρότασης Κοτρώνη , ο κ Φωτιάδης ψήφισε υπερ του ιατρικού συλλόγου )
Θυμίζουμε οτι ο Σύλλογος είχε καταθέσει προσφυγή κατά της αρχικής απόφασης ( δικαιώθηκε για τυπικούς λόγους από την αποκεντρωμένη ) .Ενώ ο κ Κοτρώνης με παρεμβάσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς είχε εξαπολύσει τα βέλη του κατά της δημοτικής αρχής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.