Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Σέρρες : Και Διευθυντές σχολείων δικαστικοί αντιπρόσωποι

Ο μεγάλος αριθμός εκλογικών τμημάτων εξαιτίας των
πολλαπλών εκλογών * δημοτικές , περιφερειακές , ευρωεκλογές και για την εκλογή τοπικών συμβούλων ) Έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο υπουργείο Εσωτερικών .Προκειμένου λοιπόν να καλυφθούν οι ανάγκες για δικαστικούς αντιπροσώπους . Από την Παρασκευή έχουν αρχίσει να διορίζονται και διευθυντές σχολικών μονάδων ως διακστικοί αντιπρόσωποι

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡ.127
    ΑΘΗΝΑ 6-5-2019
    ΘΕΜΑ:ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

    Την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής ηλεκτρονική κλήρωση για τα ονόματα των υπαλλήλων που θα αποτελέσουν τα εκλογικά συνεργεία στις εκλογές του Μαίου και που δεν είχαν συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες των εκλογών του 2015.Μετά την ηλεκτρονική κλήρωση όταν μας δόθηκαν τα σχετικά αρχεία από την Περιφέρεια Αττικής διαπιστώσαμε ότι στην κλήρωση είχαν μπει με ευθύνη της Περιφερειακής Αρχής και συνάδελφοι που είχαν συμμετάσχει σε κάποιες από τις εκλογικές διαδικασίες του 2015.Με παρέμβασή μας διορθώθηκαν τα λάθη και διαμορφώθηκε ο τελικός κατάλογος με τη σειρά κλήρωσης και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

    ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΕΤΑ ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


    Τι λέει επ αυτού ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών? Έτσι γίνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών η επιλογή υπαλλήλων για τα εκλογικά συνεργεία?Ακολουθείται αυτή η διαφανής διαδικασία ή όπως φημολογείται,εκτός των απαραίτητων υπαλλήλων πληροφορικής και των οδηγών, οι ίδιοι και ίδιοι υπάλληλοι συμμετέχουν χωρίς διαδικασία κλήρωσης σε κάθε εκλογική αναμέτρηση?Μιλάμε για Δημόσιο Χρήμα και το ποσό αποζημίωσης που παίρνει κάθε υπάλληλος Περιφέρειας που μετέχει για 15 μέρες στα εκλογικά συνεργεία,βάσει υπουργικής απόφασης, ανέρχεται στο ποσό των 2750 ευρώ!!!Απαντήσεις περιμένουμε από τον Σύλλογο Υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.