Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Δυο Σερραίοι στην μάχη της Θεσσαλονίκης

Ο Αλέκος Δαμιανίδης στηρίζει την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Ζαρωτιάδη για τον δημαρχιακό θώκο στη Θεσσαλονίκη.

Το ιστορικό στέλεχος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος σημείωσε: «Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης και η Δημοτική Κίνηση «Υψίπολις» αποτελούν την πραγματικά προοδευτική επιλογή για τον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης.
Το ολοκληρωμένο, τολμηρό και συνάμα ρεαλιστικό πρόγραμμά του, η φρεσκάδα που χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιο της «Υψίπολις», συνδυασμένη με την επαγγελματική και την επιστημονική επάρκεια των υποψηφίων, αποτελούν εχέγγυα για την επόμενη ημέρα. Για το λόγο αυτό καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν τον Γρηγόρη Ζαρωτιάδη και να τον τιμήσουν με την ψήφο τους».
Ο Αλέκος Δαμιανίδης γεννήθηκε στο Δόμιρο Σερρών. Σπούδασε νομικά και οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, άσκησε τη δικηγορία και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, στην Τούμπα.
Το 1974 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, με το οποίο διετέλεσε βουλευτής για 23 χρόνια, από το 1977 μέχρι το 2000 και διετέλεσε υφυπουργός Γεωργίας στην τελευταία κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου.


 https://seleo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.