Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Σύριζα Σερρών : ¨¨Αδειάζει ¨¨ την Αφροδίτη Σταμπουλή ο Κώστας Τσιρογιάννης

Εμφύλιος στην κομματική οργάνωση του Σύριζα  στις Σέρρες
.Αφού ο άρτι αφιχθείς πρώην δήμαρχος Ροδολίβους κ Κώστας Τσιρογιάννης βάζει φρένο στους χθεσινούς πανηγυρισμούς της Σερραίας βουλεύτριας κ Αφροδίτης Σταμπουλη για το ΕΛΤΑ Ροδολίβους

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η αλήθεια για το ταχυδρομείο Ροδολίβους
1. Είναι αλήθεια ότι το ταχυδρομείο του Ροδολίβους μαζί με άλλα επτά σε όλη την Ελλάδα δεν έκλεισε μετά από παρέμβαση της βουλευτού κυρίας Αφροδίτης Σταμπουλή στον υπουργό οικονομικών κύριο Τσακαλώτο.
2. Είναι αλήθεια ότι η παρέμβαση αυτή έγινε μετά από την πίεση που άσκησαν η συντονιστική επιτροπή και οι κάτοικοι του Ροδολίβους συνολικά.
3. Κανείς δεν δικαιούται να καπηλεύεται για προσωπικό όφελος αυτόν τον αγώνα και το αποτέλεσμα του.
4. Οι αντιδικίες για την ιδιοποίηση εκ των υστέρων του θετικού αποτελέσματος δεν βοηθούν στην ενότητα των κατοίκων του Ροδολίβους.
5. Η ενότητα των κατοίκων και ο κοινός αγώνας είναι το μοναδικό όπλο που διαθέτουμε για να αντισταθούμε στον πόλεμο που δεχόμαστε σαν χωριό και στο κοντινό ή μακρινό μέλλον θα χρειαστεί να δώσουμε μάχες όλοι μαζί για να κρατήσουμε ανοιχτές και άλλες υπηρεσίες, ταχυδρομείο, τράπεζα, σχολεία, παιδικό σταθμό, κλπ.
6. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και το πνεύμα ομονοίας που επικρατούσε πριν από λίγες μέρες να επανέλθει στο Ροδολίβος.

Κώστας Τσιρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.