Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Δήμος Σερρών : Τέλος στην πολιτική κόντρα Αγγελίδη =Σταμπουλή

Πολλές φορές  ο δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης και η
Σερραία βουλευτρια του Σύριζα κ Αφροδίτη Σταμπουλή  είχαν ανταλλάξει <<πυρά >> ειδικά στο θέμα των στρατοπέδων , αλλά και για την άρνηση του δήμου Σερρών να αναλάβει να τρέξει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για το Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων . Αυτά να ξέρετε ανήκουν στο παρελθόν αφού οι πολιτικές τους σχέσεις έχουν αποκατασταθεί πλήρως . Πρόσφατα υπήρξε συνεργασία για το θέμα της τοποθέτησης νέου ταρταν στο Εθνικό Στάδιο .Με τον δήμαρχο και την βουλεύτρια να φωτογραφίζονται με τον υφυπουργό . Ενω την περασμενη Δευτέρα ο δήμαρχος βρέθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο στην διάσκεψη των επικεφαλής των κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών των Ευρωπαϊκών χωρών που μετέχουν στην κοινοβουλευτική συνέλευση γαλλοφωνίας.
 Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Γαλλοφωνίας είναι η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Σερρών Αφροδίτη Σταμπουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.