Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Σιντικής : Βλέπει πρωτιά ο Στάθης Ζαπρίδης ???

Φουντώνει η προεκλογική μάχη ενόψει των
επερχόμενων δημοτικών εκλογών στο Δήμο Σιντικής . Και η μάχη μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ( λόγω και της απλής αναλογικής ) αναμένεται σκληρή για μια θέση στο επόμενο δημοτικο συμβούλιο .Μαθαίνω οτι ο πρώην αντιδήμαρχος Στάθης Ζαπρίδης παρά τις επανειλημμένες τοποθετήσεις του για την εκ νέου υποψηφιότητα του με την παράταξη του Φώτη Δομουχτσίδη .Συνεχίζει να δέχεται προτάσεις και πιέσεις από άλλους υποψηφίους δημάρχους οι οποίοι τον θέλουν στο ψηφοδέλτιο τους. Ο λόγος ???
Ο πρώην αντιδήμαρχος χαίρει μεγάλης εκτίμησης των δημοτών της δημοτικής Ενότητας Κερκίνης και όχι μόνο αφού η καθημερινή του παρουσία  αλλά και οι λύσεις που δίνει σε προβλήματα καθημερινότητας . Τον έχουν κατατάξει ψηλά και είναι σίγουρο οτι θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων στις εκλογές του Μαίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.