Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Σιντικής : Πυρά Καρατζίκου κατά Φώτη Δομουχτσίδη

Τα βέλη του κατά του δημάρχου Σιντικής εξαπολύει ο
πρόεδρος της τοπικής; κοινότητας Κερκίνης κ Θόδωρος Καρατζίκος με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να κηρύξει ανεπιθύμητους τους βουλευτές που ψήφισαν υπερ της συμφωνίας των Πρεσπών . όπως αναφέρει ο κ Καρατζίκος ο δήμαρχος είναι διπρόσωπος αφού την ίδια ώρα που δεν θέλει στον δήμο τους βουλευτές του Σύριζα ο ίδιος με το πρόσχημα το καλό του δήμου <<γλύφει >> όπως σημειώνει τους υπουργούς του Σύριζα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟΥ 




« Ο διπρόσωπος δήμαρχος που άλλα ψηφίζει στο δημοτικό συμβούλιο με δώδεκα συμβούλους και έναν πρόεδρο και η οποία είναι γυναίκα και βρίσκεται εκεί γιατί την έχει βολέψει στα λουτρά Σιδηροκάστρου αλλά κατά τα άλλα τον πίεσαν όλοι οι πρόεδροι του δήμου Σιντικής μαζί και οι δημοτικοί σύμβουλοι να πάρει μια απόφαση ομόφωνη να θεωρήσει ανεπιθύμητους τους βουλευτές του νόμου Σερρών.
Και από την άλλη να κατεβαίνει στην Αθήνα και να γλύφει υπουργό του Σύριζα για τα δήθεν συμφέροντα του δήμου αλλά δυστυχώς όλα αυτά για το θεαθήναι!!!
» 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.