Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Σερρών : Που ξοδεύτηκαν τα 50.000 ευρώ του TAP ?????

Πολύς λόγος έγινε τις προηγούμενες ημέρες για την μείωση του
αρχικού ποσού των χορηγιών της εταιρείας που διαχειρίζεται το έργο του αγωγού TAP προς τον Δήμο Σερρών . Μάλιστα στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης ανέφερε οτι η εταιρεία επικαλείται οτι ξόδεψε 50.000 ευρώ για μια εκδήλωση για την οποία ο δήμαρχος δήλωσε άγνοια . Και βεβαίως ουδείς από τα τα Σερραικά ΜΜΕ έδωσε συνέχεια στο θέμα . Δηλαδή η εταιρεία λέει ψέμματα ??????
Μάλλον όχι θα πούμε εμείς γιατί είναι γνωστό οτι στο πλαίσιο των χορηγιών ( ή καλύτερα πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης ) η εταιρεία ξόδεψε μόνο στο Ν Σερρών εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ  και δεν αναφερόμαστε στα μηχανήματα ) .Γιατί υπάρχουν πολλοί μα πάρα πολλοί σύλλογοι που επιχορηγήθηκαν  .Επομένως ?? θα κολλούσε στα 50 χιλιάρικα ???
Ρωτάμε μήπως θυμάται κανείς μια εκδήλωση που έγινε προ διετίας στις Σέρρες ??? Στον πεζόδρομο της Κων/νου Καραμανλή ?? Μήπως έκει δαπανήθηκε η χορηγία των 50.000 ευρώ ???  Αν ναι γιατί ουδείς θυμάται ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.