Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Σέρρες : Με στόχο τον Προμαχώνα ξεκινούν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

 Στις 28 Ιανουαρίου ξεκινούν οι κινητοποιήσεις των Σερραίων
Αγροτών .Με στόχο να φτάσουν στον Προμαχώνα.
Διαβάστε τι έγραψε ο αγροτοσυνδικαλιστής κ Στέργιος Λίτος



Με το ηθικό μας ανεβασμένο από την ανταπόκριση που είχαμε μέχρι τώρα κατά τη διάρκεια των επαφών μας με συναδέλφους, συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα χωριά μας. Αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και την οργή των αγροτών και κτηνοτρόφων και μέρα με την ημέρα, δικαιωνόμαστε για την απόφασή μας να προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συγκέντρωση της 28ης Ιανουαρίου, που θα μας οδηγήσει στον Προμαχώνα, που θα μας οδηγήσει στη δικαίωση του κλάδου μας, γιατί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταδικάσει τον πιο παραγωγικό τομέα της χώρας.
Ετοιμαζόμαστε, όμως, και για τη μεγάλη κινητοποίηση που θα γίνει για τη Μακεδονία μας, στα σύνορα, την ημέρα της κύρωσης της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή.
Οι αγώνες αυτοί δεν είναι μόνο των αγροτών και κτηνοτρόφων.
Οι αγώνες αυτοί είναι όλων των Ελλήνων και καλούμε άπαντες να δώσουμε από κοινού τις μάχες, για να κερδίσουμε τελικά τον «πόλεμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.