Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΚΕ.Θ.Ι.Σ Σερρών :Κοπή βασιλόπιτας

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών
σας προσκαλεί στην κοπή βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στο bar του ξενοδοχείου Elpida Resort, κοιλάδα Αγ. Αναργύρων.
Είσοδος Ελεύθερη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕ.Θ.Ι.Σ.) είναι μια Μ.Κ.Ο. που ιδρύθηκε στις Σέρρες το 2005 και αριθμεί πάνω από 120  μέλη. Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και ένας περίγυρος από μέλη – εθελοντές, ειδικούς σε θέματα υγείας,  υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή εθελοντικά, με στόχο τη σωματική βελτίωση και ψυχική ανάταση των ΑΜΕΑ  που από όλη τη Βόρεια Ελλάδα φτάνουν στο Κέντρο.

Το βάδισμα του αλόγου μοιάζει πολύ με αυτό του ανθρώπου και έτσι μεταφέρονται νευρομυϊκά στον αναβάτη με αναπηρία, φυσιολογικά πρότυπα βάδισης. Τα πόδια του αλόγου είναι η προέκταση του δικού του σώματος. Τα οφέλη είναι σωματικά, ψυχολογικά, κοινωνικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.