Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Τελευταίοι σπασμοί....

Μπορεί ο Τσίπρας και η παρέα του να πανηγυρίζουν
διατρανώνοντας ότι αυξάνεται η κυβερνητική πλειοψηφία λόγω της θετικής ψήφου που θα δώσει στον... πρώτη φορά αριστερό αντιμνημονιακό προϋπολογισμό ο Σαρίδης , ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Τα συντρόφια καταρρέουν και προσπαθούν να διαχειριστούν την εκλογική τους συντριβή μέσω πυροτεχνημάτων όπως του Σαρίδη, βρίζοντας τους άλλοτε συντρόφους και πολιτικούς τους αντιπάλους για να συσπειρώσουν το λούμπεν κομματικό τους ακροατήριο, παρακαλώντας τον Ζάεφ να μην φανερώνει το ξεπούλημα της Μακεδονίας μπας και καταφέρουν να περάσουν το έκτρωμα από τη Βουλή και φυσικά μέσω της λειψής ελεημοσύνης και των προσλήψεων κομματόσκυλων.
Όμως παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες η πόλωση που επιδιώκουν να τους αποφέρει αυτή η τακτική για να την μετατρέψουν σε εκλογικά οφέλη δυστυχώς δεν επιτυγχάνεται.
Και δεν επιτυγχάνεται διότι οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον διαπλεκόμενο κολλητό του Μαξίμου σε συνδυασμό με τα εγκλήματα που έκαναν στην οικονομία και στα εθνικά θέματα, έστειλαν το υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα που διέθεταν στα Τάρταρα.
Πλέον μέχρι και οι δικοί τους που βρίσκονται ακόμη υπό την επήρεια της αριστερής νιρβάνας, είμαστε σίγουροι ότι θα ντρέπονται να βγουν να υπερασπιστούν στον λαό τον... αριστερό - λαοπρόβλητο - σωτήρα ηγέτη τους.
Και πως να το κάνουν άλλωστε όταν ο διασυρμός... παντός επιστητού που έχει υποστεί είναι τόσο εξευτελιστικός που δεν τους δίνονται περιθώρια ελιγμών.
Τί να πουν για παράδειγμα για την ντροπή του συγκυβερνήτη τους που παραιτείται κάθε Δευτέρα και κάθε Παρασκευή κάνει κωλοτούμπες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συγκρατήσει την ελεύθερη πτώση του κόμματός του προσποιούμενος τον Μακεδονομάχο;
Για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών που διαπομπεύει καθημερινά τον πρωθυπουργό;
Για τα βρώμικα αλισβερίσια με υποψήφιους μηδίσαντες για να κυρωθεί το αίσχος των Πρεσπών από την Βουλή και το ξεπούλημα εδαφών που ανακτήθηκαν με αίμα αλλά και των ασημικών της χώρας μέσω ενός άνευ προηγουμένου... στησίματος στα τέσσερα στα κοράκια - αποικιοκράτες για να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας;
Για το άνοιγμα των συνόρων που όχι μόνο επέτρεψε σε όλα τα είδη των εγκληματιών να κάνουν ορμητήριο την Ελλάδα, αλλά την μετέτρεψε και σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών;
Για τα δικά τους παιδιά που τα αφήνουν ανεμπόδιστα να σπάνε και να καίνε την Αθήνα με τους δολοφόνους, τα κλεφτρόνια και λοιπούς κακοποιούς να τα σιγοντάρουν αφού τους το επέτρεψε ο γαλαντόμος Παρασκευόπουλος;
Για τους μύδρους που εξαπολύει ο... πολιτικός πατέρας του ηγέτη τους, χαρακτηρίζοντας τον επί της ουσίας νεκροθάφτη της Αριστεράς;
Για τον κολλητό που αναφέραμε που τα έργα και οι ημέρες του κάνουν τον Κοσκωτά να τον ζηλεύει;
Πραγματικά τους λυπόμαστε και τους ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα αν κι εφόσον τολμήσουν να σπεύσουν στον κόσμο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Καλό είναι πάντως να προτιμήσουν την τακτική που ακολουθεί ο ηγέτης τους, αυτή της λάσπης και των ύβρεων από το βήμα της Βουλής και από τους προπαγανδιστικούς μηντιακούς μηχανισμούς και να βάλουν καμιά κλούβα κάτω από τα σπίτια και τα γραφεία τους, καθώς το λιντσάρισμα καραδοκεί απειλητικά.
Όσο κι αν είναι λυπηρό ζείτε τους τελευταίους σπασμούς της πρώτης φοράς αριστερά. Μιας… επανάστασης που απέτυχε γιατί τα… προεδρικά συντρόφια τυφλώθηκαν από τον καπιταλισμό και την εξουσία που κάποτε κατήγγειλαν και πέσαν σαν λιμασμένοι να απολαύσουν τις γλύκες τους.
Υποδουλώθηκε όμως και μια χώρα μαζί και η ώρα της πληρωμής όσο κι αν θέλετε να την αποφύγετε έφτασε.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να αφήσετε στην άκρη τους ατελέσφορους πολιτικούς τακτικισμούς με στόχο την παραμονή στην εξουσία προσδοκώντας να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και μετριαστεί η ήττα, και να πάτε... χθες σε εκλογές.
Αφήστε τα όλα όπως είναι. Μην ασχολείστε ούτε με τις Πρέσπες, ούτε με την οικονομία, ούτε με τίποτα. Όσο παραμένετε στην διακυβέρνηση του τόπου ελλοχεύει ο κίνδυνος η βλάβη να καταστεί ανήκεστος.
Ίσως έτσι να γλυτώσετε κι εσείς την ολοκληρωτική εκλογική συντριβή, αλλά και η χώρα τον γκρεμό στον οποίο την οδηγείτε.
Όσο για εμάς τους υπόλοιπους η λύση είναι μία. Αναγκαστική στήριξη της ΝΔ του Μητσοτάκη, όσο κι αν διαφωνούμε, ώστε να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία για να μην σκάσει στα πόδια του το ναρκοπέδιο που του κληροδοτεί ο Τσίπρας κι ανατιναχτούμε όλοι μαζί.
Άλλη λύση για να επιστρέψει η Ελλάδα στην αυτονόητη κανονικότητα δεν υπάρχει.
Όπως έχουμε γράψει, προέχει η σωτηρία της χώρας, τις διαφορές μας θα τις λύσουμε μετά.



 http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.