Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Μιχάλης Σωτηρίου : Θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη Φωτιάδη

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλης svthrioy Με την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη θα είναι εκ νέου
υποψήφιος ο   ιατρός κ Μιχάλης Σωτηρίου ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει οτι ελπίζει  οτι θα διαμορφωθεί ενα προεκλογικό κλίμα με κύρια χαρακτηριστικά, απο ολους και ολες, ευγένειας και "ευ αγωνίζεσθαι".

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ Κ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Όπως έχω μιλήσει,γράψει και δημοσιεύσει στα τοπικά ΜΜΕ,τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον,θα συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές εφόσον εφαρμόζονταν το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής και δημιουργούνταν μια ευρεία πολυσυλλεκτική παράταξη.
Η πρώτη προϋπόθεση είναι γεγονός, η δεύτερη αρχίζει τώρα να διαμορφώνεται με βάση παλαιά και νέα μέλη της παράταξης, απο όλους τους κοινοβουλευτικους χωρους, με επικεφαλής τον κ. Στέφανο Φωτιάδη.
Εύχομαι και ελπίζω ότι θα διαμορφωθεί ενα προεκλογικό κλίμα με κύρια χαρακτηριστικά, απο ολους και ολες, ευγένειας και "ευ αγωνίζεσθαι". Ο Δήμος Σερρών μόνον τότε θα πετύχει, μαζί με τους δημότες, ένα υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης, ανθρώπινης καθημερινής ζωής και ευημερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.