Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Σιντικής : Η απάντηση του Ιωσήφ Παναγιωτίδη για τα ¨¨τραπεζώματα ¨¨

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωσηφ παναγιωτιδηςΑπάντηση στην ανάρτηση μας 


 

 

 

 

 

 

 

 Δήμος Σιντικής : Ο προεκλογικός αγώνας άρχισε με τραπεζώματα ?? 

 

Δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντική κ Ιωσηφ Παναγιωτίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B

 Ως απάντηση σε ανάρτησή σας που με αφορά , σας παραθέτω τα παρακάτω για ενημέρωση: «Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα επισκέπτεται την Σιντική και δαπανά τα προσωπικά του χρήματα , τα οποία μάλιστα τα εισπράτουν οι επιχειρήσεις και η τοπική κοινωνία, η οποία έχει γονατίσει από τους φόρους της παρούσης δημοτικής αρχής. Οι πολίτες και εσείς να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτούς που ξοδεύουν τα δικά σας ( μας) χρήματα και μάλιστα εκτός Ορίων Σιντικής .Όσο για την ατάκα «ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ» , σας παραθέτω μιά ενδεικτική φωτό από τις πολλές που έχουν αναρτηθεί στο διαδύκτιο. Όταν λοιπόν την άλλη φορά θέλετε να πείτε το όνομα «Παναγιωτίδης Ιωσήφ» να προσέχετε. ΥΓ Από την προσωπική μου σελίδα δεν έχω διαγράψει ποτέ τίποτε , ούτε και αυτούς που με βρίζουν. Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης εισπράτει καθημερινά την αγάπη και την αποδοχή των πολιτών. Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZ1iJJdbcGmYwE0v8gY_9UmLRfMdh0bvNc5ukpyX2DIIhYkuljmWmHaGdF90ihQGi7cfXrP4rxEGGVyA3KVEPNZ3hmNaZVwRfO9hHGS5neOXtp69dobxp7yrxnyrHcca3fcJeNO-6uMRA/s1600/1+122.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.