Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ελπίδα Σκουτάρεως : ¨¨Πούλησαν¨¨ το ΑΦΜ στην Βέροια ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣΜπορεί στις αρχές Αυγούστου ο πρόεδρος της Ελπίδας
Σκουτάρεως Φώτης Κεραμάρης να δήλωνε πως δεν υπάρχει συμφωνία για την πώληση του ΑΦΜ της ομάδας στην Βέροια, ωστόσο μετά και τη συνάντηση που υπήρχε στο χωριό μεταξύ όλων όσων ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας, φαίνεται πως η υπόθεση προχώρησε και έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου η ομάδα της Ημαθίας να πάρει την θέση της Σερραϊκής ομάδας στην Γ΄ Εθνική.
Από ποιον εξαρτάται πλέον αυτό; Από την ΕΠΟ!
Η Ελπίς δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και άμεσα έγινε αίτηση για μεταφορά έδρας, στην Βέροια φυσικά και αλλαγή ονόματος που θα είναι το “Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – VERIA FC”.
Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί ουσιαστικά το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η έγκριση του αιτήματος από την Ελληνική Ομοσπονδία, με την Βέροια να είναι καθ’ όλα έτοιμη κατά τα άλλα για να πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα.
Mάλιστα η ομάδα της Βέροια έχει εκδώσει ήδη ανακοίνωση που προαναγγέλει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής: 
” ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ ΣHMEPA 13/8/2018 KATATEΘHKE ΣTHN EΠO H ΣYMMETOXH THΣ OMAΔAΣ MAΣ “Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – VERIA FC” ΣTH Γ’ EΘNIKH KATHΓOPIA ΓIA TO ΠPΩTAΘΛHMA 2018-2019 ME EΠIΣHMH ΣTOΛH MΠΛE-BYΣΣINI KAI EΔPA TO ΔHMOTIKO ΣTAΔIO THΣ BEPOIAΣ
EK TOY ΓPAΦEIOY TYΠOY “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.