Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Δήμος Αμφίπολης : Τι συμβαίνει με την ανασκαφή ???

Μεταφέρουμε τα όσα υποστηρίζει ο κ Αστέριος
Τσίντσιφος γύρω απο τα ευρήματα της ανασκαφής του Λόφου Καστά .Περιμένοντας απαντήσεις για την ορθότητα ή μη των όσων υποστηρίζει 

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Τσιντσιφός


Υπάρχει ένας ορισμός, που μπορεί να δείξει το μέγεθος του εγκλήματος στην ανασκαφή της Αμφίπολης. Προκύπτει και είναι ανάλογος, με τη σιγή ιχθύος που τηρούν Μενδώνη και Παναγιωταρέα. Αλήθεια ρε παιδιά, τι έγιναν αυτές οι κυρίες που έδεναν και έλυναν στην ανασκαφή; Πρόθεση μου σε αυτή την ανάρτηση, είναι να αφιερώσω στις δυο κυρίες αυτή την τρύπα στο ψηφιδωτό. Εμένα μου μοιάζει σαν είσοδος στην κόλαση. Θα την αφιερώσω ακόμα σε Περιστέρη και Λεφαντζή, που δεν είχαν αντίρρηση στο σχηματισμό της τρύπας. Την αφιερώνω και στο ΥΠΠΟ, που δεν απάντησε στο εξώδικό μας για το τι πράγματα απομακρύνθηκαν γκανγκστερικά από εκεί μέσα. Θα την αφιερώσω ξανά σε Περιστέρη και Λεφαντζή, μια και διαδίδουν παντού ότι ο Αστέριος είναι αρχαιοκάπηλος (γι αυτό βέβαια θα πληρώσουν). Κάποιοι κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, θα ονόμαζαν αυτούς αρχαιοκάπηλους. Εγώ έχω επιφύλαξη. Την αφιερώνω και στο δήμαρχο εκεί, για όλα τα καλά και ωραία που συνέβησαν κάτω από τη μύτη του στο δήμο του. Την αφιερώνω και στους εισαγγελείς, που μπορούν να δράσουν πριν φτάσει σ αυτούς η μηνυτήριος αναφορά.
Όρκισαν λέει τους εργάτες να μη μιλήσουν! Δεν ξέρω σε ποιο θεό τους όρκισαν, αλλά ο όρκος τους δεν περιλάμβανε τις «ακίνδυνες» παρέες τους εκτός ανασκαφής που δεν έδωσαν όρκο. Την αφιερώνω λοιπόν και σ αυτούς, με την υποσημείωση, ότι ο όρκος τους είναι προδοσία του τόπου τους.

Aστέριος Τσιντσιφός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.