Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Απόλλων Παραλινίου : Σκόραρε κατα ριπάς ο Δημήτρης Γαιδαρτζής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 5-1… ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ "ΤΕΣΣΑΡΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΪΔΑΡΤΖΗ….Τη νίκη πρόκριση πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο του Παραλιμνίου ο γηπεδούχος Απόλλων με το επιβλητικό 5-1 κόντρα στον Άρη Αβάτου, με σόουμαν τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή που πέτυχε 4 γκολ, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή εκτελεστική κατάσταση ενόψει και των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Football League, όποτε κι αν αρχίσουν. 
Ένα παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, με τον Απόλλωνα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 16:30 και πάλι στο Παραλίμνιο την Καβάλα που απέκλεισε τη Δόξα Φερών με 2-0. Πληροφοριακά ότι και στο επόμενο παιχνίδι αν η Σερραϊκή ομάδα πάρει την πρόκριση θα το παίξει στο Παραλίμνιο. 
Ο Απόλλων Παραλιμνίου που αν και δεν μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, ευτύχησε από πολύ νωρίς(8’), να πετύχει το γκολ που τον έβαλε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι και από κει και πέρα να ελέγχει τον ρυθμό και αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σε ένα μοιρασμένο σε γενικές γραμμές ημίχρονο. 
Στην επανάληψη αν και οι Σερραίοι μπήκαν δυνατά πλησίασαν το 2-0, δυο φορές, δεν το πέτυχαν και δέχτηκαν την ψυχρολουσία της ισοφάρισης(59’). Από κει και πέρα το παιχνίδι για ένα περίπου δεκάλεπτο απέκτησε ένα δαιμονιώδη ρυθμό η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τους γηπεδούχους όμως να χτυπούν και πάλι και να κάνουν το 2-1(67’). 
Οι Ξανθιώτες στην συνέχεια βγήκαν μπροστά να ζητήσουν την ισοφάριση, αυτό επέτρεψε στους Σερραίους να βρουν πολλούς κενούς χώρους να τους εκμεταλλευτούν και πότε οργανωμένα πότε σε αντεπιθέσεις να πετύχουν άλλα τρία γκολ ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα γκολ.    
 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
8’ ΓΚΟOOOOΛΛΛ  1-0, Γαϊδαρτζής:  κάθετη στην πλάτη της Ξανθιώτικης  άμυνας, ο έμπειρος Σερραίος φορ πετάγεται και από το σημείου του πέναλτι δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και  να βάλει σε θέση οδηγού τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
11’, κόρνερ από δεξιά ο Ψεμματάς, στην καρδιά της άμυνας  κεφαλιά από τον  Βαφειάδη και η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ. 
19’, ο Ναλμπάντης βγάζει ωραία μπαλιά στον Γαϊδαρτζή ο οποίος  ξεπερνάει τον προσωπικό του αντίπαλο, ωστόσο ο Αμουτζάκης που επιχειρούσε έξοδο απέκρουσε την μπάλα. 
22,’ Δυνατό μακρινό σουτ του Ν. Μελισόπουλου, πολύ άστοχο και  δεν ανησυχεί ο Σαββίδης. 
31’ ΔΟΚΑΡΙ: ο Καλλαϊτζίδης εκτέλεσε ωραία φάουλ από θέση μέσα δεξιά, λάθος κεφαλιά αμυνόμενου προς τα πίσω, η μπάλα στρώθηκε στον Μ. Μελισόπουλο ο οποίος από το σημείο του πέναλτι έπιασε σουτ ο Σαββίδης απέκρουσε ενστικτωδώς και η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ
33’ Επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Μουτεσίδη ωστόσο δεν μπορεί κανένας συμπαίκτης του να βρει την μπάλα και χάθηκε σημαντική ευκαιρία 
36’ Ωραίο φάουλ του Μουτεσίδη από θέση μέσα αριστερά ο Γαϊδαρτζής πετάχτηκε πιο ψηλά απ’ όλους στην καρδιά της άμυνας, έπιασε  καρφωτή κεφαλιά στην αριστερή γωνία αλλά απέκρουσε ο Αμουτζάκης, την μπάλα επιχείρησε να πάρει ο Τσαούσης ο οποίος όμως υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.   
49’ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους γηπεδούχους όταν μετά από ωραία συνολική επιθετική προσπάθεια ο Δέντσας έγινε κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο της περιοχής έκανε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα, πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Αμουτζάκη. 
51’ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους γηπεδούχους όταν ο Μουτεσίδης εκτέλεσε πολύ έξυπνα για τον Γαϊδαρτζή που έφυγε μόνος του στην περιοχή τετ-α-τετ απέναντι στον Αμουτζάκη  πλάσαρε δυνατά απέκρουσε εντυπωσιακά  ο Αμουτζάκης στην επαναφορά ο Τάντιτς δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και έχασε την δική του ευκαιρία για να πετύχει το γκολ.
57’ ΓΚΟΛ 1-1, Σαρρηγιαννίδης: Φάση διαρκείας στα καρέ τον γηπεδούχων, σουτ του Δόμτσου απέκρουσαν οι αμυνόμενοι η μπάλα φτάνει στον Σαρηγιαννίδη, ο οποίος με ψύχραιμο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. 
65’ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Κοτόπουλου αποκρούει εντυπωσιακά ο σε κόρνερ ο Σαββίδης  
67’ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ 2-1, Γαϊδαρτζής.,  ο Μουτεσίδης εκτελεί κόρνερ από αριστερά, ο Αμουτζάκης αποκρούει αφενός, η μπάλα καταλήγει στον αφύλακτο στο 2ο δοκάρι Γαϊδαρτζή που από κοντά δεν έχει πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. 
69’ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Πολύ δυνατό σουτ μονοκόμματο του Μουτεσίδη από το ημικύκλιο της περιοχής, αποκρούει εντυπωσιακά μεν, δύσκολα δε ο Αμουτζάκης που διατηρεί ανέπαφη την εστία του.       
71’ Σουτ του Βασιλειάδη, η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το αριστερό κάτω δοκάρι του Σαββίδη.
72’ ΓΚΟΟΟΛΛΛ, 3-1, Τάντιτς. Ο  Λιάρας από δεξιά έκανε γλυκιά σέντρα στην καρδιά της άμυνας ο Τάντιτς έγινε κάτοχος της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.
74’ Γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Κοτόπουλος μέσα απ’ την περιοχή και δεξιά έπιασε διαγώνιο σουτ το οποίο κατέληξε άουτ από το δεξί κάτω δοκάρι του Σαββίδη.
75’ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ, 4-1, Γαϊδαρτζής.  Σέντρα ακριβείας από δεξιά του Λιάρα, κοντινή γυριστή κεφαλιά του Γαϊδαρτζή η μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη-πρόκριση του  Απόλλωνα.
83’ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ 5-1, Γαϊδαρτζής.  Ολέθριο λάθος του Άρη στην άμυνα, ο έμπειρος Γαϊδαρτζής το εκμεταλλεύεται, παίρνει την μπάλα από τον αντίπαλο βγαίνει σε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο  της Ξανθιώτικης ομάδας, τον αποφεύγει και γράφει το 5-1, σε ένα ξέφρενο πανηγύρι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου 
90’ σουτ του Κελεσιάδη, αποκρούει σε κόρνερ ο Σαββίδης
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Σαββίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Μερεσιώτης, Μεταλλίδης(76’ Μασούρας), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(60’ Ρούμπος), Τάντιτς(80’ Τσομαχασβίλι), Μουτεσίδης(71’ Πολυζωίδης)  
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Καλλαϊτζίδης Ψεματάς(69’ Κελεσιάδης) Μελισσόπουλος Μ., Βαφειάδης Δόμτσος, Γκέκας(46’ Λαζαρίδης), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος(76’ Βασιλειάδης), Μελισόπουλος Ν.(82’ Μπαργκάν), Σαρηγιαννίδης 


http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.