Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Απόλλων Παραλιμνίου :Αδιάφορος αποκλεισμός από την Καβάλα

Αποκλεισμός στα πέναλτι από την Καβάλα... και κούραση για το Παραλίμνιο!Αποκλεισμένος και κουρασμένος βγαίνει
ο Απόλλων Παραλιμνίου από τον αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στην Καβάλα, καθώς οι δύο ομάδες χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι την διαδικασία των πέναλτι για να λύσουν τις διαφορές τους και εκεί οι «αργοναύτες» αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και κέρδισαν με 2-4, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.
Βέβαια, νωρίτερα και για να φτάσουμε ως εκεί, η Σερραϊκή ομάδα είδε την ατυχία να της χτυπάει την πόρτα, καθώς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, για περίπου 20 λεπτά έπαιζε με παίκτη περισσότερο και στην εκπνοή του ματς ο Γαϊδαρτζής έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη, βλέποντας τον τερματοφύλακα Δημιζά να του λέει «όχι».

Και αν και ο αποκλεισμός δεν πονάει τόσο πολύ, καθώς το όφελος της διοργάνωσης για μία ομάδα της Γ΄ Εθνικής είναι μόνο ένα κύπελλο ακόμη, η καταπόνηση των παικτών ενόψει της έναρξης των μπαράζ και του εκτός έδρας αγώνα στον Βόλο σίγουρα θα προβληματίσει τον Παύλο Δημητρίου, παρότι ανακάτεψε την τράπουλα στην αρχική ενδεκάδα και στις αλλαγές.
Το ευχάριστο από το ματς ήταν η επιστροφή του Κώστα Τριανταφύλλου στην δράση, καθώς ενώ είχε υποβληθεί σε μία επέμβαση και άπαντες πίστευαν ότι η σεζόν τελείωσε για αυτόν, απέδειξε το αντίθετο!
Η Καβάλα, που θα αντιμετωπίσει στις 9 Μαΐου το Καλαμπάκι στον «τελικό» του ομίλου, προηγήθηκε στο 30΄ με αυτογκόλ του Γουναρίδη, για να ισοφαρίσει ο Τάντιτς στο 67΄, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 λόγω αποβολής του Παπαστεριανού.
Στην διαδικασία των πέναλτι οι Τριανταφύλλου και Λιάρας σκόραραν, οι Πολυζωίδης και Γαϊδαρτζής δεν βρήκαν δίχτυα στις εκτελέσεις τους και είδαν την Καβάλα, που σκόραρε με τους Παπαδόπουλο, Πάλλα, Βαλαβανόπουλο και Λυμπεράκη, να πανηγυρίζει την πρόκριση.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τσαούσης, Λαβιδάς, Μερεσιώτης, Μασούρας(30΄ Δέντσας), Μουτεσίδης(46΄ Τάντιτς), Μεταλλίδης, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι(46΄ Λιάρας)
ΚΑΒΑΛΑ: Δημίζας, Μπλιός, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος Γρ., Κέρθι, Αδαμάκης, Nτουρτμές, Βαλαβανόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χανίδης(Μακεδονίας), ΒΟΗΘΟΙ: Τυριακίδης-Ανδρέου(Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.