Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ίκαροι -Φάρσαλα στο κλειστό της Ομόνοιας

ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «MUST WIN» Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ, ΚΥΡ 18/3 – 17:00!!!Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών,  προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας και όλους τους φίλους του μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 17:00, με αντίπαλο την ομάδα των Φαρσαλών, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, στον 2ο όμιλο.
Οι Ίκαροι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και περιμένουν τους Θεσσαλούς σε έναν σημαντικό αγώνα, που η νίκη είναι μονόδρομος για τους Σερραίους. Η ψυχολογία των παικτών του Στέργιου Ποργιόπουλου είναι καλή μετά και την άνετη επικράτηση στην Γέφυρα, αλλά το ματς με τα Φάρσαλα θέλει προσοχή, διότι οι φιλοξενούμενοι, είναι από τις καλύτερες ομάδες, έξω από τα 6,75 στο πρωτάθλημα. Το γήπεδο της Ομόνοιας, μπορεί να μην είναι η έδρα των Ικάρων αλλά το γνωρίζει καλά η Σερραϊκή ομάδα, αφού πραγματοποίησε συνεχόμενες προπονήσεις εκεί! Λευκό το απουσιολόγιο των Ικάρων, αφού άπαντες οι καλαθοσφαιριστές, είναι στην διάθεση του staff.  
Οι αγώνες των Ικάρων αποτελούν ψυχαγωγία και διασκέδαση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Γονείς, παιδιά και αθλητές, σας περιμένουμε όλους στην «κυανοκίτρινη γιορτή», για να απολαύσουμε παρέα, μπασκετικό θέαμα, να αθληθούμε και να πάρουμε πλούσια δώρα!
* Υπενθυμίζουμε ότι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ΙΣΧΥΟΥΝ οι κάρτες μέλους και οι κάρτες γονέων. Η γενική είσοδος είναι 5€ ευρώ, ενώ διατίθενται και αθλητικά – φοιτητικά εισιτήρια των 2€ ευρώ καθώς και ελεύθερη είσοδος, σε ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας) και παιδιά ηλικίας έως 15 ετών. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.