Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Π.Ε Σερρών : Προσκληση συμμετοχής στην PROWEIN 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για PROWEIN 2018Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα
επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη έκθεση για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της ΠΚΜ, να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.
Λόγω του περιορισμένου χώρου των 42 τετραγωνικών μέτρων για την έκθεση, θα εφαρμοστούν κριτήρια επιλογής των υποψηφίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη διάθεσή του, λαμβάνοντας υπόψη τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τη δραστηριότητα της επιχείρησης και το κατά πόσο η συμμετοχή της συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τέλος την εκπροσώπηση όσο το δυνατόν περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας. Προτεραιότητα επίσης θα δοθεί στους εκθέτες που δεν έχουν ξανασυμμετάσχει και προβάλει σε διεθνείς εκθέσεις τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειάς μας.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών με την επωνυμία PROWEIN2018 . Η έκθεση θα λάβει χώρα θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ στη Γερμανία και η συμμετοχή της Περιφέρεις εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προβολής των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής της. Γι’ αυτό το λόγο σχεδίασε και ολοκληρώνει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να συμμετάσχει στην έκθεση ,μισθώνοντας, διαμορφώνοντας και εξοπλίζοντας εκθεσιακό χώρο 42 τ.μ. σε Hall της έκθεσης ,καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες προβολής της.
Είναι η δεύτερη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση PROWEIN, που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο οίνου και αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η διοργάνωση του 2017 φιλοξένησε 6.500 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 55.000 επαγγελματίες από 130 χώρες του κόσμου. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών δίνοντας τη δυνατότητα σε σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα, να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους και να αναδείξουν τον επαγγελματισμό των παραγωγών της Περιφέρειάς μας.

Τα έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος – φόρμα συμμετοχής θα αποστέλλονται συμπληρωμένα στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Αλιείας ΠΚΜ στα emailsdao@pkm.gov.gr & g.karali@pkm.gov.gr με κοινοποίηση στα k.evgeniou@pkm.gov.gr και g.fanelis@pkm.gov.gr ή/και στο fax 2313330044.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313-330350 κα Γ. Καραλή, 2313-330429 κα Κ. Ευγενίου και 2313-330428 κ. Γ. Φανέλης.
ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΑΟΑ ΠΚΜ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ -ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στην PROWEIN 2018 – International Trade Fair Wines and Spirits
Διεθνή Έκθεση κλάδου οίνου και αλκοολούχων ποτών
18-20 Μαρτίου 2018Dusseldorf Γερμανίας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΤΗ
Επωνυμία: _________________________________________________________________
Δραστηριότητα: _____________________________________________________________
Διεύθυνση: ________________________________________________________________
Πόλη: __________________________________________ Τ.Κ.: _____________________
Α.Φ.Μ. _________________________________________ Δ.Ο.Υ.: ___________________
Τηλέφωνο: ______________________________________ ΦΑΞ: _____________________
E-mail: _____________________________________________________________________
Web site: ___________________________________________________________________
Υπεύθυνος Συμμετοχής: _______________________________________________________
Κινητό:_____________________________________________________________________

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ













Κόστος συμμετοχής 1.500,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος εγγραφής το οποίο είναι 150,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Θα χρησιμοποιηθούν κριτήρια επιλογής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνία: .……/ 1/ 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.