Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ορφέας Νέου Σκοπού - Ευκαρπία 53-90

Ο Ορφέας ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά όπως συνηθίζει σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις
ασκώντας ασφυκτική πίεση στους φιλοξενούμενους αναγκάζοντας τους σε λάθη τα οποία όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν . Ο Χατζής ήταν «ορεξάτος» από το τζάμπολ δίνοντας προσωρινό προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο ο τραυματισμός του πάγωσε τον πάγκο και της κερκίδες γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Ευκαρπία παίρνοντας προβάδισμα έξι πόντων 12-18 στο 3:00. Την διαφορά ψαλίδισε έστω και προσωρινά με τρίποντο ο Παρίσης 15-20 στο 2:00, συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και οι φιλοξενούμενοι με γρήγορες επιθέσεις θα κλείσουν την περίοδο με 16-25.

Η Ευκαρπία συνέχισε να σκοράρει στο ίδιο τέμπο φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 19-33. Ο Ορφέας θα απαντήσει με τρίποντο του Μάρκου Δροσινού ενώ η είσοδος του Μιχάλη Κουτσιαντζή θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Η συνέχεια όμως δεν θα είναι ανάλογη με το pressing της Ευκαρπίας να έχει αποτέλεσμα φτάνοντας σε εύκολα καλαθια τα οποία ο Ορφέας δεν κατάφερε να απαντήσει παρά τις ευκαιρίες που το δόθηκαν με μοναδική εξαίρεση το buzzer beater τρίποντο του Θεωδορόπουλου που διαμόρφωσε το 33-51 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Διαφορετικό ήταν το τρίτο δεκάλεπτο με τον Ορφέα να δίνει ελπίδες για κάτι καλό, αρχικά ο Αμβροσίου θα κάνει το 36-51 με τρίποντο στο 9:29 και καλάθι –φάουλ στη συνέχεια για το 38-55. Κάπου εκεί η Ευκαρπία θα περάσει στην αντεπίθεση μην αφήνοντας περιθώρια στους γηπεδούχους με τον πίνακα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να γράφει 43-72.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την Ευκαρπία να παίρνει το μάτς με το ευρύ 53-90.

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Χατζημπαλίδης

Δεκάλεπτα: 16-25, 33-51, 43-72, 53-90

Ορφέας Ν. Σκοπού (Κ. Σίσκος): Κουτσιαντζής 1, Παρίσης 8(1), Δροσινός 7(1), Χατζής 4, Αμβροσίου 7(1), Θεοδωρόπουλος 6, Καρακάσης 8, Γάτος 10, Ταϊρης., Σίμος., Χαβαλές 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.