Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Επιμελητήριο Σερρών : Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα ενημέρωσης για το Δίκτυο Φυσικού αερίου στις Σέρρες

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΔΑ ΑΕ.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Μέγκλας συνεχάρη τόσο το Τεχνικό Επιμελητήριο, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών για το τεράστιο ενδιαφέρον και την άμεση ενεργοποίησή του προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης των μελών του, όσο και τη ΔΕΔΑ Α.Ε. που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο Επιμελητήριο και στηρίζει τις ενέργειες για την άμεση σύνδεση των Σερρών με το φυσικό αέριο.
Ο κ. Μέγκλας είπε ότι το Επιμελητήριο έχει κάνει «σημαία» του την επίτευξη αυτού του στόχου, της άμεσης δηλαδή σύνδεσης των Σερρών με το φυσικό αέριο, καθώς έτσι και με τη μείωση του ενεργειακού κόστους εξασφαλίζεται τόσο η άνοδος του βιοτικού επιπέδου και της ευημερίας των πολιτών όσο και η ενεργειακή αυτονομία και εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων για τις επιχειρήσεις, παράγοντες που συντελούν κατά μέγιστο βαθμό στην εν γένει ανάπτυξη της περιοχής των Σερρών. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι η σύνδεση με το φυσικό αέριο, όπως και άλλα έργα του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας ξεκινούν να υλοποιούνται πρώτα από το Ν. Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.