Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου: Αφού έπαιξαν την χώρα στα "ζάρια" τώρα παίζουν και ρουλέτα

Τα όσα διαδραματίζονται με τον υπουργό κ. Πάνο Καμμένο
σχετικά με τις αποκαλύψεις για το καζίνο σχολίασε το μέλος της Διοικούσας Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ νομού Σερρών κ. Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου ο οποίος και εξαπέλυσε επίθεση. Το νεαρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: Μετά το παίξιμο της χώρας στα ζάρια από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ ήρθαν και τα πραγματικά ζάρια. Μετά τον πολιτικό τζόγο ήρθε και ο τζόγος γενικότερα. Πως να εμπιστευτούμε έναν πολιτικό που έχει ως hobby την ρουλέτα; Η κατάντια δεν έχει όρια..

1 σχόλιο:

  1. Βρε Παναγιώτη πριν αμολήσεις τις οποιεσδήποτε μεγαλόστομες παπαριές σου και πριν σκεφτείς τι συνέβει όλα αυτά τα χρονιά πριν την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.....ρώτησε την αρχηγό σου να σου πει για το Ερρίκος Ντινάν, για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ που δεν επέστρεψαν ΣΤΙς ΤΡΆΠΕΖΕς και ύστερα έλα να μας πουλήσεις ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.