Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΕΒΕΣ Σερρών : Σήμερα Τετάρτη 27/9 η ημερίδα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΕΒΕΣ ΣΕΡΡΩΝΕκδήλωση  πραγματοποιεί σήμερα  Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο «ΕΛΠΙ
ΔΑ» στις 7 το απόγευμα  η ΟΕΒΕΣ Σερρών .
Ο εξωδικαστικός μηχανισμός στην πράξη είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών σε συνεργασία με την εταιρία Financial Business Systems Δρ. Δημήτρης Καμπούρης και συνεργάτες με εισηγητή τον κ. Καμπούρη, διδάκτορα του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ειδικό επιστήμονα σε θέματα χρηματοοικονομικής Διοίκησης και εξυγίανσης, Εμπειρογνώμονα του εξωδικαστικού μηχανισμού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο «ΕΛΠΙΔΑ» στις 7 το απόγευμα.

Ο εξωδικαστικός μηχανισμός στην πράξη είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει η Ομοσπονδία 
Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών  σε συνεργασία με την εταιρία Financial Business Systems Δρ. Δημήτρης Καμπούρης και συνεργάτες με εισηγητή  τον κ. Καμπούρη, διδάκτορα του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , Ειδικό επιστήμονα σε θέματα χρηματοοικονομικής Διοίκησης και εξυγίανσης , Εμπειρογνώμονα του εξωδικαστικού μηχανισμού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο «ΕΛΠΙΔΑ» στις 7 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.