Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Όσο δεν ¨¨σπας αυγά ¨¨ Θανάση μου θα είσαι στον πάγκο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΣΕΡΡΕΣΜε νέο παραπολιτικό μας υπενθυμίζουν οτι  ο Θανάσης Μασλαρινός αδικήθηκε από τον Απόστολο
Τζιτζικώστα αφού αν και ήταν πρώτος σε σταυρούς ο Απόστολος προτίμησε τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο . Βέβαια η συνέχεια του σχολίου  εξελίσσεται σε ένα υμνολόγιο στον κ Μασλαρινό το οποίο δεν γνωρίζουμε αν στο τέλος τέλος του κάνει και καλό . Αυτό που θα υπενθυμίσουμε στον αγαπητό Θανάση που τα τελευταία χρόνια ..βλέπει τα τρένα να περνούν  είναι η παροιμία οτι <<αν δεν σπάσεις αυγά δεν φτιάχνεις ομελέτα >> Και όσο ο ίδιος θα προσπαθεί στην πολιτική σκακιέρα να λειαίνει γωνίες και να τετραγωνίζει τον κύκλο . Και να περιμένεςι να έρθει η σειρά του τόσο θα μένει στον πάγκο .

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ 


Αυτό που έντονα απασχολεί και συζητιέται, εδώ και καιρό, αλλά τελευταία ακόμη περισσότερο, στα σερραϊκά πηγαδάκια, εντός και εκτός νομού, είναι τι πραγματικά συμβαίνει με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθανάσιο Μασλαρινό σε επίπεδο περιφέρειας. Είναι πολλοί οι Σερραίοι που θεωρούν ότι αδικείται από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
Ο κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, γνωστός στους Σερραίους για την ευγενική του φύση και το ποιόν του χαρακτήρα του, ίσως από τους λίγους ανθρώπους χωρίς αντιπαλότητες και με συμπάθειες σε όλους τους πολιτικούς χώρους, που ασχολείται με τα κοινά, είναι ο μόνος από τον συνδυασμό της "Αλληλεγγύης" Σερρών, που δεν έχει τοποθετηθεί σε καίρια θέση ευθύνης, αν και ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στο νομό Σερρών (2500 περισσότερες από τον δεύτερο, το νυν Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Π. Σπυρόπουλο) και ίσως αναλογικά σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. 
Είναι επίσης ένα πρόσωπο με έντονη κοινωνική προσφορά και παρουσία στα γράμματα, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και γενικά βρίσκεται πολύ κοντά στα προβλήματα των πολιτών, οι οποίοι πιστεύουν ότι έχει δυνατότητες και ικανότητες να προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που πράττει σήμερα. 
Ίσως όλα αυτά ήταν, που έκαναν τον κόσμο να τον χειροκροτήσει τόσο θερμά, χθες, στο Θερινό Θεατράκι των Σερρών, στην 5η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση, όταν ο παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας ανακοίνωσε την παρουσία του.

Πηγή : newx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.