Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τι θέση έχει η ΝΔ αδέλφια ??? : Πούλησαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με 45 εκατ χαρίζοντας 692 εκατ

Φωτογραφία της Ραχήλ Μακρή.Δύο μέρες πριν την εκποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην
καταπληκτική τιμή των 45εκατ. Ευρώ. Προικισμένη με Ακίνητα αξίας 120εκατ. Ευρώ υπέγραψαν ΦΕΚ διαγραφής των χρεών της ύψους 692.000.000€ προς τον ΟΣΕ. Όπως καταλάβατε αυτά θα τα πληρώσουμε εμείς τα κορόιδα Έλληνες φορολογούμενοι. Εκείνοι θα ταξιδέψουν μεθαύριο στην Κέρκυρα και θα βάλουν την Τσίφρα τους φαρδιά πλατιά και θα βγάλουν σελφι με τους Ιταλούς που τσίμπησαν και αυτοί το κατιτίς τους από την αποικία. 
Προτείνω να οριστεί η ημερομηνία αυτή ως ημερομηνία επανα απόδοσης της Κέρκυρας στους Ιταλούς, καθώς ευρωπαία ελληνόπουλα εξυπνόπουλα κατοχή μιας χώρας αποτελεί και η εκχώρηση υποδομών μιας χώρας. Θα μου πείτε τώρα δεν παραδίδονται από πόλεμο καθώς δεν χρειάστηκε. Κατεβάσαμε τα παντελόνια ομαδικώς αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Μην ξεχάσετε να παραδώσετε και το αντικλείδι στα fund μαζί με τα σπίτια σας.
Μνημόνια για πάντα. Να πέφτει δίμηνο 200€ και έχει ο θεός. Πάλι με αιώνες με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι κουτά.


ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.