Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ανδρέας Ανδρεάδης : Οχι στον ΓΑΠ ναι στον Καμίνη ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρεαδης ανδρεας σερρεσAυξάνεται ο αριθμός των στελεχών της Κεντροαριστεράς που
θέλουν να διεκδικήσουν την αρχηγία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην εκλογική διαδικασία βάσης που θα γίνει τον Οκτώβριο, και αυτό είναι θετικό.
Ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του κ. Καμίνη, ο οποίος είναι ένας καλός επιστήμονας, προοδευτικός άνθρωπος και πολύ καλός Δήμαρχος της πρωτεύσουσάς μας , της Αθήνας. http://www.iefimerida.gr/…/o-kaminis-ypopsifios-gia-tin-pro…
Πάντως από τις μέχρι στιγμής ονόματα αξιόλογων στελεχών που διάβασα στον Τύπο ότι ενδιαφέρονται για την θέση του επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥΜ : Γεννηματά, Σαχινίδης, Μανιάτης, Γερουλάνος, Θεοχαρόπουλος, Ανδρουλάκης , Κωνσταντινόπουλος, Καμίνης και Ραγκούσης , ξεχωρίζει κατά την άποψή μου η περίπτωση του τελευταίου, ο οποίος ήταν ένας πολύ παραγωγικός Υπουργός, ο καλύτερος της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου. http://news247.gr/…/ragkoushs-oso-to-dynaton-perissoteroi-y…
Και για να επιλέξεις έναν πολιτικό για υποψήφιο Πρωθυπουργό, νομίζω ότι είναι καλό να έχει δείξει προγενέστερα σημαντικό θετικό έργο σε κάποιο υπουργικό χαρτοφυλάκιο, όπως π.χ. ο Μακρόν στη Γαλλία και να μην πειραματιζόμαστε με "ανώριμες" υποψηφιότητες.

Αλλά ας περιμένουμε να δούμε όλες/ους τις/ους υποψηφίους, να ακούσουμε και τις προτάσεις τους για να αποφασίσουμε.
Πάντως όλα δείχνουν ότι θα είναι μια υποδειγματική δημοκρατική διαδικασία, που θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία μιας ανεξάρτητης επιτροπής , επικεφαλής της οποίας είναι ένας καταξιωμένος κοινής αποδοχής πανεπιστημιακός κ. Αλεβιζάτος, ο οποίος είχε προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το «Ποτάμι».
Και το ερώτημα είναι, ο κ. Σ. Θεοδωράκης γιατί το σκέφτεται ακόμα και δεν συμπαρατάσσεται με την ΔΗ.ΣΥΜ; Και αν θέλει να θέσει και αυτός υποψηφιότητα, αφού όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού θα είναι άψογη και δημοκρατική.

1 σχόλιο:

  1. Χαιρετίζω την υποψηφιότητα Καμίνη, αλλά μέχρι στιγμής, με βάση τα ονόματα που δημοσιευτήκαν στον Τύπο, θεωρώ καλύτερη αυτή του Γ. Ραγκούση. Φυσικά αναμένω και τις αποφάσεις του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος δεν είπε την τελευταία κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.