Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Πανσερραικός : Στην Β Εθνική οριστικά 24/9 η σέντρα

FOOTBALL LEAGUE…ΔΗΛΩΣΑΝ 17… Η ΕΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 18ο!Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 4/8, το ΔΣ της Football League, στο οποίο έγινε γνωστό ότι τελικά 17 ομάδες πλήρωσαν το παράβολο και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα που δεν δήλωσε είναι Αγροτικός ο οποίος και τυπικά ανήκει στην Γ’ Εθνική.
Από κει και πέρα μένει να ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε και 18η ομάδα στην Football League και ποια θα είναι αυτή. Στο παραπάνω ερώτημα καλείται να απαντήσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αν δηλαδή την θέση θα την πάρει ο Πανελευσινιακός ή ομάδα της Γ’ Εθνικής. Αν όμως δικαιωθεί ο ΑΟ Χανίων και παραμείνει στην Football League τότε την 18η θέση παίρνει η Καλλιθέα.  
Όσον αφορά την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος εξαρτάται από το πότε θα βρεθεί χορηγός, πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι το νέο πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει και στις 23/24 Σεπτεμβρίου.

http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.