Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Σέρρες : Γιατί είδους δραστηριότητα ζητήθηκε η πλατεία ????


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ SERRESΕπιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε το Επιμελητήριο
Σερρών προς τον δήμο Σερρών για την άρνηση όπως αναφέρεται του αρμόδιου αντιδημάρχου να παραχωρηθεί μέρος της πλατείας σε επιχειρηματία . Επειδή το ύφος της επιστολής του Επιμελητηρίου προς τον δήμο ...<<βγάζει >> και έναν υπεροπτισμό αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά να συναποφασίζει με τον δήμο .Καλό θα ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να κάνει γνωστό για ποια δραστηριότητα ζητήθηκε ο χώρος 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ



Κύριε Αντιδήμαρχε,  
Με το υπ’ αρ. 17095/25-05-2017 έγγραφό σας, μάς ενημερώνετε ότι δεν δύναται να ικανοποιηθεί το αίτημά μας για παραχώρηση τμήματος της Πλατείας Ελευθερίας και επικαλείστε την με αρ. 665/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, η οποία στην παρ. 2 «ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ) αναφέρει τα εξής: «…Ο υπόλοιπος χώρος της πλατείας παραχωρείται μόνο σε συλλόγους – σωματεία και πολιτικές οργανώσεις και δεν θα παραχωρείται σε ιδιώτες για εμπορικό σκοπό πλην κάποιων ειδικών περιπτώσεων που η παραχώρηση θα γίνεται κατόπιν αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου». 
Το Επιμελητήριο Σερρών, ως γνωστόν, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και εκπροσωπεί όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Σερρών. Σας παρακαλούμε για ό,τι ενέργειες κάνετε για επιχειρήσεις να γίνονται σε προσυνεννόηση με το Επιμελητήριό μας ώστε  να υπάρχει σωστή εφαρμογή του νόμου και όχι παρεμπόριο. 
Επίσης, σχετικά με την πρόσφατη αρνητική απάντησή σας που αναφέρεται παραπάνω, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν αυτής προηγήθηκε συζήτηση του αιτήματός μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών και αρνητική απόφασή του επί αυτού. 

Σημειώνεται ότι με το υπ’ αρ. 6402/03-02-2014 έγγραφό σας, αναφέρετε ότι θέλετε να συμβάλλετε και να στηρίζετε κάθε πρωτοβουλία μας, παραχωρώντας μας συγκεκριμένο τμήμα της Πλατείας Ελευθερίας περίπου μία φορά το μήνα κατόπιν σχετικής αιτήσεώς μας.



Με τιμή
Ο Αναπλ. Διευθυντής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.