Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Σέρρες : Πέμπτη, 1η Ιουνίου Διοργάνωση Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων

Με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας
της Επιτροπής  Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανατέθηκε στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) η διοργάνωση των Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων, των αθλημάτων του Στίβου, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, του Σκάκι και της Σκοποβολής.
     Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2017, σε διάφορους αθλητικούς χώρους της πόλης. Ο Στίβος θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Στάδιο Σερρών, η Επιτραπέζια Αντισφαίριση στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Σερρών, ενώ τα αθλήματα του Σκάκι και της Σκοποβολής στους χώρους του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
     Με την ολοκλήρωση των προθεσμιών που όριζε η Προκήρυξη των Αγώνων για τις αριθμητικές και ονομαστικές δηλώσεις του Πανεπιστημίων και των ΑΤΕΙ της χώρας προκύπτει  ότι το διήμερο 31η  Μαίου και την 1η Ιουνίου θα φιλοξενηθούν οι αποστολές 25 Ανώτατων Ιδρυμάτων από όλη τη χώρα. Περισσότεροι από 300 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα του Στίβου, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, του Σκάκι και της Σκοποβολής.
    Οι αγώνες τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και με την αρωγή του Δήμου Σερρών. Χορηγοί των αγώνων είναι οι Εταιρίες ΚΡΙ ΚΡΙ, Θέρμη – Τηλεθέρμανση, Κάντζας, Νέκταρ , Βασάκης και η επιχείρηση Φυτώριο Κηποτεχνική Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.