Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Σέρρες : Στα ¨¨χαρακώματα ¨¨ η Ένωση γονέων με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Β/ΘΜΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕΡΡΩΝΕξώδικα αντάλλαξαν η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων 
του Δήμου Σερρών με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας 

Εκπαίδευσης Νομού Σερρών με αφορμή τις αποφάσεις 
του δεύτερου που προβλέπουν αλλαγές στη φοίτηση 
των μαθητών στα Γυμνάσια του Δήμου Σερρών. Οι 
τελευταίες αλλαγές, μάλιστα, δεν άρεσαν σε γονείς μαθητών, οι οποίοι και δηλώνουν 
ότι οι μετακινήσεις των παιδιών τους δεν θα είναι ασφαλείς...
«Το εξώδικο το κάναμε για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση. Προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα με διάλογο. Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών έχει ακούσει τις ενστάσεις μας, αλλά δεν υπάρχει καμία έγγραφη διαβεβαίωση για την μεταφορά των παιδιών», τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Σερρών Δημήτρης Μπαμπαϊτης, ο οποίος ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τους μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, που με βάση τις προωθούμενες αλλαγές θα πρέπει πλέον να πηγαίνουν στο 6ο Γυμνάσιο και όχι στο 3ο Γυμνάσιο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα, όπως λέει, τα παιδιά να μην έχουν ασφαλή τρόπο μεταφοράς.
Ο κ. Μπαμπαϊτης σημειώνει ότι «δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για το θέμα. Τουλάχιστον οι σύλλογοι ή Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων έπρεπε να ενημερωθούν από πριν». Τέλος, αυτό που διερωτάται είναι τι θα γίνει με τα παιδιά που θα σχολούν νωρίτερα από το καθιερωμένο ωράριο και θα πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, ο οποίος αναμένεται αύριο να προβεί σε δηλώσεις για το όλο θέμα.
πηγή: diktyotv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.