Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Π.Ε Σερρών :Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων

Φωτογραφία του χρήστη Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.Θερμή ήταν για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση των
εργαζομένων στην Π.Ε. Σερρών στο κάλεσμα του συλλόγου τους για εθελοντική αιμοδοσία. Πρόκειται για την 4η κατά σειρά αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Τοπικό Τμήμα Σερρών, με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου.
Από τις 9.00 το πρωί έως και το μεσημέρι το συνεργείο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με την Διευθύντρια Κατερίνα Τζιούρα, βρίσκονταν στην αίθουσα «Κων/νος Καραμανλής» όπου εργαζόμενοι της Περιφέρειας αλλά και του δήμου έσπευσαν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, στέλνοντας μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.
«Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Τοπικό Τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που κάνει πράξη το μήνυμα «δίνω αίμα, δίνω ζωή» και ενισχύει την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει» , δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης , ο οποίος εξήρε τους εργαζομένους για την ευαισθησία τους και την έμπρακτη απόδειξη φιλαλληλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.