Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΡΡΕΣ: Δεκτό το αίτημα για τη δημιουργία της 1ης παιδικής χαράς ΑΜΕΑ

amea4Η αυλαία έπεσε …. Πολλοί φορείς παρόντες στην παρουσίαση (Δευτέρα 20/02/17)
του Freemobility του Ε Ε Ε Ε Κ Σερρών.  Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Μαρία Κάλλια, η Βουλευτής Ν.Σερρών Αφροδίτη  Σταμπουλή , ο πατήρ Νικήτας εκπρόσωπος της Μητρόπολης Σερρών, ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελιδης , ο Αντιπεριφειαρχης Σερρλων Γιάννης Μωϋσιάδης, ο προϊστάμενος της Δ/Βμιας Σερρων κος Τενεκετζής ,  εκπρόσωποι της Αστυνομίας κ.κ.  Βρίτκας και  Γασπαρίδου , εκπρόσωποι του Δήμου Σερρων , της Διεύθυνσης Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Συγκοινωνίας κ.κ. Μαδεμλή, Μίκηκη και  Βαρένη , ο προϊστάμενος του τμήματος Πολιτισμού της Νομαρχίας ο Βασίλης Βαφειάδης και πολλοί άλλοι φορείς της πόλης των Σερρών.
amea1
Έπειτα από εποικοδομητικό διάλογο,  μετά την παρουσίαση των ερευνών της ομάδας Freemobility του Ε Ε Ε Ε Κ Σερρών, κατατέθηκε και επίσημα ενώπιον όλων η πρόταση για την κατασκευή της πρώτης παιδικής χαράς ΑμΕΑ στις Σέρρες. Ενα ηχηρό ΝΑΙ ήταν η από τους φορείς και η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΑμΕΑείανι γεγονός. Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι φορείς της πόλης!
amea3
Στόχος της ομάδας Freemobility του Ε Ε Ε Ε Κ Σερρών είναι να ενεργοποιήσει  και τους πολίτες της πόλης!
«ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!» «ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ!!!!» Η ομάδα αυτή έγινε η αφετηρία ώστε οι αρχές της πόλης των Σερρών και η κοινωνία να ευαισθητοποιηθούν και να κινητοποιηθούν ώστε η πόλη να γίνει πιο φιλική και πιο προσβάσιμη για όλους! Διεκδικεί τα αυτονόητα! «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΑ!»
Ας μην το ξεχνάμε… Η ομάδα Freemobility του Ε Ε Ε Ε Κ Σερρών,  δίνει το έναυσμα και βάζει ένα μικρό λιθαράκι από τη δική τους  μεριά ώστε οι μαθητές των Ε Ε Ε Ε Κ Σερρών και όλα τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) να  αποκτήσουν τα αυτονόητα για όλους .
amea5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.