Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Βασίλης Περδικίδης :Πέρασε η εποχή που τις Ελληνικές σημαίες τις έπαιρνε ο αέρας

Επεσαν στην αντίληψή μου αρκετά "γραπτά" και αρκετές τοποθετήσεις στα ελεγχόμενα ΜΜΕ τα οποία προσπαθούν να σπείρουν τον πανικό στους πολίτες για τις ακλόνητες και αδιαπραγμάτευτες θέσεις της χώρας σε θέματα Εθνικά! 
 Ναι η Ελλάδα επιτέλους έχει ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  σε ότι αφορά θέματα Εξωτερικής πολιτικής σε άριστη συνεργασία με το ΥΠΕΘΑ και της σχέσης μας με την γείτονα  Τουρκία! 
Παρουσιάζουν την Τουρκία σαν το μεγαθήριο στρατιωτική δύναμη ενώ δεν μπορεί να "κατακτήσει" ένα χωριό στην Συρία παρά την αεροπορική υποστήριξη των Σουχόι  της Ρωσίας  καταγράφοντας  σημαντικές απώλειες που φυσικά δεν αναφέρονται στον Τουρκικό τύπο για να μην ξεσηκωθεί ο Τουρκικός Λαός περαιτέρω! 
Παρουσιάζουν την Τουρκία σαν μεγαθήριο στρατιωτική δύναμη , ενώ αποσιωπούν, γιατί γνωρίζουν ότι 130.000 αξιωματικοί και βαθμοφόροι αστυνομικοί "φιλοξενούνται" στις Τουρκικές φυλακές μετά το πραξικόπημα κατά του τρομοκράτη πλέον Ερντογάν , αφού έτσι τον χαρακτήρισε και ο νέος πλανητάρχης ελέω  <<Μουσουλμανικής Αδελφότητας>>. 
Με τρία ανοικτά μέτωπα η Τουρκία ,στην Συρία , το Κουρδικό και τις εσωτερικές ταραχές στο ζενίθ θα την συνέφερε να ανοίξει και ένα τέταρτο βάζοντας ανοικτά πλέον απέναντι το ΝΑΤΟ; Δεν άκουσαν πουθενά οι εν λόγω δημοσιογράφοι για το πόσοι Τούρκοι αξιωματικοί (400) ζήτησαν άσυλο στις Βρυξέλλες ; Δεν διάβασαν πουθενά για το πόσοι Τούρκοι αξιωματικοί (40) ζήτησαν άσυλο στην Γερμανία ; Αυτούς γιατί δεν τους εκδίδουν στην Τουρκία ή μήπως εκεί δεν υπάρχουν 'Ελληνες"  δημοσιογράφοι για να υπερασπιστούν τα  αιτήματα έκδοσης  του Τουρκικού καθεστώτος ;
 Διέκρινα  αρνητικά σχόλια για τους 8 που δεν παρέδωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη στην Τοουρκική κυβέρνηση σαν να μην  γνωρίζουν οι αρθρογράφοι τι περίμενε τους "8" αν παραδιδόταν στο Ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Τουρκίας! 
Η εποχή "Οτσαλαν"  πέρασε ανεπιστρεπτί , όπως και η εποχή που τις Ελληνικές σημαίες τις έπαιρνε από τα Ελληνικά νησιά ο ΑΕΡΑΣ ,όπως και η εποχή των γκρίζων ζωνών του Σημίτη στο Αιγαίο  ! 
Θεωρώ ότι γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση στην Τουρκία.
Πιστεύω ότι γνωρίζουν ότι σε μία έρευνα που ειχε ζητήσει η κ,Κλίντον , η κ.Μαντλίν Ωλμπραιτ είχε αποφανθεί ότι "φούσκα της Τουρκίας είναι μεγαλύτερη του Σημίτη"! 
Θεωρώ απίθανο να μην γνωρίζουν την μόνιμη κατολίσθηση της Τουρκικής λιρας αφού ο Ελληνικός καφές στην Αλεξανδρούπολη έγινε πανάκριβος ξαφνικά για τους  Τούρκους!
Δυστυχώς "εσκεμμένα" παραβλέπουν όλα αυτά γιατί ο στόχος είναι άλλος,να   δημιουργήσουν ανασφάλεια και αστάθεια στην ψυχολογία των πολιτών!
 Όχι δεν θα αψηφήσω το θέμα με την φωτογραφία των Αλβανών στο κέντρο παρουσιάσεως .Δεν είναι τυχαίο περιστατικό εν μέσω συζητήσεων Κυπριακού και εν όψει αποφάσεως για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο μετά την απόπειρα κατά του Ερντογάν, Κάποιο άρμα με χαλασμένη ερπύστρια θα πήρε οΡάμα από τον Σουλτάνο  για Εθνικιστικές Αλβανικές κορώνες αλλά διακρίνουμε στα Αλβανικά ΜΜΕ ότι και η ίδια η Αλβανική δικαιοσύνη απορρίπτει τις αποφάσεις του Ράμα  κατά του  Ελληνισμού της Αλβανίας,  είναι κενός ,ένας φίλος τον αποκαλεί "2 Απάτσι δουλειά" ! 
Το πρόβλημα δεν είναι η Αλβανία αλλά οι Αλβανοί που μπήκαν στην Ελλάδα όταν ο κ.Μητσοτάκης με υπουργό εξωτερικών τον κ.Σαμαρά το 1991 άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως με αποτέλεσμα από την Πίνδο να εισέλθουν  στην χώρα 1.500.000 Αλβανοί αγνώστου ταυτότητας και ποιότητας .Σαφέστατα πρέπει να γίνει ένας επανέλεγχος στις ιθαγένειες που μοίραζε αργότερα ο Σημίτης για την υφαρπαγή ψήφων. 
Χωρίς να θέλω να κουράσω θέτω προ των ευθυνών τους όλους αυτούς τους "Ελληνες" δημοσιογράφους που αντιδρούν στην Εθνική πολιτική της Ελληνικής κυβέρνησης, η οποία  επιτέλους , δεν χορεύει ζεϊμπεκιές με τον Ερντογάν ούτε κόβει κορδέλες μαζί του αλλά διεκδικεί τα  δίκαια του Ελληνικού Λαού στο Αιγαίο ,το Κυπριακό και την ΑΟΖ.
Δημιουργείτε κύριοι  πρόβλημα στις οικογένειες της στρατευμένης νεολαίας στα ακριτικά νησιά και τον Εβρο ....γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.