Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Απάντηση Ηλία Γκότση για την αψίδα

Απάντηση για τους λόγους που οδηγούν στην απομάκρυνση της αψίδας που βρίσκεται μπροστά στο δημαρχείο .
Δίνει ο αντιδήμαρχος κ Ηλίας Γκότσης 


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΓΚΟΤΣΗ

Να ενημερώσουμε σωστά τους πολίτες σχετικά με την απομάκρυνση της αψίδας!!!
Αρχικά, έγινε ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από περισσότερους του ενός πολίτες ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΨΙΔΑ Ή ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ, η οποία και πρωτοκολλήθηκε. Η υπηρεσία έφερε το θέμα στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ" της οποίας είμαι πρόεδρος.
Ως πρόεδρος απευθύνθηκα στον προϊστάμενο της Πολεοδομίας αν υπάρχει άδεια. Η απάντηση ήρθε γραπτώς και έλεγε ότι η κατασκευή είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ και χρειάζεται μελέτη νομιμοποίησης για τη στατικότητά της, η οποία μελέτη είναι εξειδικευμένη. Μετά απ' αυτή την εξέλιξη, η επιτροπή "Ποιότητα Ζωής" αποφάσισε την απομάκρυνση της αψίδας, διότι εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια. Η απόφαση αυτή είναι γνωμοδοτική. Στη συνέχεια, το θέμα έχει σταλεί και στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και στο ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ, προκειμένου να γνωμοδοτήσουν. Να επισημάνω ότι οι αποφάσεις αυτές είναι γνωμοδοτικές και ως εκ τούτου θα περάσουν από το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα πάρει και την ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Θέλω να σημειώσω ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνουμε παρεμβάσεις με το προσωπικό του Δήμου, ώστε να διατηρήσουμε τη στατικότητα της εν λόγω αψίδας, οποία στο παρελθόν έγειρε (πήρε κλίση).

3 σχόλια:

  1. κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι οι επώνυμες καταγγελίες αρχίζουν και τελειώνουν στο απέναντι καφέ και τα μικροσυμφέροντά του. Μήπως είναι παράνομη η χρήση του πεζοδρομίου εκεί ή θέλεις επώνυμη καταγγελία για να δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ή ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ,
    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΥΘΕΙ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ..!!!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ (σημα κατατεθεν)
    .....................
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ????
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας κοβει αποδειξεις πρωτα και μετα να καταγγελει
    Ο μαγκιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.