Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Προς ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ . Ένας ο δρόμος εκτός κομματικής οργάνωσης ο κ Τάπας

Το κυρίαρχο ζήτημα που έθεσε προεκλογικά ο
πρωθυπουργός και τότε επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ Αλέξης Τσίπρας ήταν οτι ερχόταν στην κυβέρνηση υποσχόμενος οτι η νέα κυβέρνηση θα διέλυε νοοτροπίες και συμφέροντα δεκαετιών και κυρίως θα έβαζε τέρμα στην λογική που διαπότισε το κράτος τα τελευταία 42 χρόνια οτι ο κρατικός μηχανισμός είναι λάφυρο στα χέρια των κομματικών φίλων της κυβέρνησης . Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και προπάντων τα όσα κατήγγειλε η βουλευτρια του ΣΥΡΙΖΑ κ Σταμπουλή ( περι ηθικού ζητήματος , Γιαννης πίνει Γιάννης κερνάει)  . Δείχνουν οτι στις Σέρρες η συμπεριφορά μιας μικρής μειοψηφίας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αμαυρώνουν το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα που επικαλούνταν οι σύντροφοι τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές  .
 Επειδή ο συντονιστής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κ Παναγιώτης Κοτρώνης διαθέτει πολύ μεγάλη πολιτική εμπειρία και ακόμη μεγαλύτερη διαθέτει ο εκπρόσωπος τύπου κ Καρτερός και επειδή αυτές οι πρακτικές και λογικές  δεν απηχούν τις προσωπικές θέσεις τους και απόψεις  . Περιμένουμε την επίσημη θέση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν πρέπει για κανένα λόγο να κινηθεί σε λογικές μικροπολιτικής λογικής και συγκάλυψης . Αυτά τα ζήσαμε 42 χρόνια από τους άλλους δεν περιμένουμε μια κυβέρνηση της Αριστεράς να επαναλαμβάνει τα ίδια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.