Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Σέρρες . Συλλήψεις για κλοπή δικύκλου και βενζινάδικου

  • Δύο υποθέσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν στις Σέρρες. Η πρώτη αφορά την δικύκλου.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών χθες (27-07-2016) το μεσημέρι και το βράδυ αντίστοιχα στις Σέρρες, 2 νεαροί ηλικίας 18 και 17 ετών, διότι τα ξημερώματα της 26-07-2016 αφαίρεσαν τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα 23χρονου στις Σέρρες. Το δίκυκλο βρέθηκε σε περιοχή των Σερρών και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.
Επιπλέον, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα στις Σέρρες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονης. Όπως προέκυψε χθες το μεσημέρι η 45χρονη εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ σύμφωνα με τον 47χρονο ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει εξωτερικά του καταστήματος.

http://www.seleo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.