Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Λευτ Αβραμάκης : Σας αρμόζει τώρα η Σιωπή

Λευτερης ΑβραμακηςΤα όσα υποστηρίζουν όσοι επέλεξαν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα σχολιάζει
ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Λευτ Αβραμάκης . Θεωρω το σχόλιο αρκετά διχαστικο αγαπητέ κ Αβραμάκη .Ασε που με την ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν ξέρω ποιοι θα αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους την Κυριακή αυτοι του ΝΑΙ ,αυτοι του ΟΧΙ ή όσοι επέλεξαν να <<ρίξουν >> το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ .Οπότε αυτοσυγκράτηση 


Λευτερης Αβραμακης
Βλέπω μια αγωνία από αρκετούς που ψήφισαν ΝΑΙ να ερμηνεύσουν τι σημαίνει το ΟΧΙ που ψήφισαν οι περισσότεροι! Μάλιστα προχωρούν οι αναλύσεις τους στην ερμηνεία του ΌΧΙ σε σχέση ακόμη και με τις κινήσεις του Πρωθυπουργού την επομένη σε πολιτικό επίπεδο! Εσείς παιδιά την ευκαιρία σας την χάσατε! Την επιλογή σας την κάνατε!ξέρω θα επιθυμούσατε διακαώς να πείτε και εσείς ένα ΌΧΙ άλλα δυστυχώς γι εσάς δεν μπορέσατε,δεν είχατε την δύναμη και το κουράγιο και ταυτιστηκατε με την επιλογή του ΝΑΙ που στήριξε όλο το διεφθαρμένο παλαιό κομματικό σύστημα, οι ξεπούλημενες  συνδικαλιστικές ηγεσίες, η διαπλοκή και τα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας εκτός Ελλάδας!Όπως είπε και ένας καλός φίλος, η Σιωπή σας αρμόζει τώρα! Γιατί ο λαός μίλησε και η φωνή του έφτασε στα τέσσερα σημεία του πλανήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.