Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Θ Καστρινός Αντισταθείτε :Στον εξευτελισμό της βουλευτικής σας ιδιότητας

Θεόδωρος ΚαστρινόςΚάλεσμα στους βουλευτές πρωτίστως του ΣΥΡΙΖΑ να αντισταθούν
 στον «κατεπείγοντα» βιασμό της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και στον εξευτελισμό της βουλευτικής σας ιδιότητας.κάνει το στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Κ Θ Καστρινός .
Εμείς αγαπητέ κ Καστρινε θα συμπληρώσουμε οτι αν περάσει και το σημερινό από την βουλή .Οι βουλευτές πλέον δεν έχουν κανένα λόγο πολιτικής ύπαρξης .Αφού και το νομοθετικό τους έργο παραχωρείται .



Διαβάστε τι γράφει ο κ Καστρινός 

Συντρόφισσες και σύντροφοι βουλευτίνες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: 
Αντισταθείτε στον βιασμό της δυο φορές (25/1/2015 και 5/7/2015) εκφρασμένης βούλησης του σκληρά δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.
Αντισταθείτε στον «κατεπείγοντα» βιασμό της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και στον εξευτελισμό της βουλευτικής σας ιδιότητας.
Σταθείτε αντάξιοι της λαϊκής εντολής και των δεσμεύσεων που αναλάβατε απέναντι στον ελληνικό λαό, των αξιών και της ιστορίας της Αριστεράς.
Αρνηθείτε τον βιασμό της εκφρασμένης βούλησης του ελληνικού λαού.
Αρνηθείτε την υπερψήφιση της πρότασης της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας.
Αρνηθείτε αυτόν τον εξευτελισμό της δημοκρατίας.
Μην ξεχνάτε την τύχη που είχαν οι βουλευτές που ψήφισαν τα προηγούμενα Μνημόνια, και πως έχουν καταχωρηθεί στη λαϊκή συνείδηση.
Μαζί με τον λαό που θέλει να σταθεί όρθιος και να ζήσει, υψώστε το ανάστημά σας, πείτε "ΟΧΙ" !!!
Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ Ή ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.