Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Αστυνομικο δελτίο

Στην σύλληψη 4 ατόμων προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών .Συγκεκριμένα 




1.Συνελήφθη χθες  (11-07-2015) τα ξημερώματα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεια Σερρών  46χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσία περί βεγγαλικών και περί όπλων. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαινε διαπιστώθηκε να κατέχει και κατασχέθηκαν δύο κροτίδες και ένα μαχαίρι.

2.Συνελήφθη χθες (11-07-2015) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου Σερρών 33χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 66χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

3.Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών περίπτωση κλοπής από αποθήκη 63χρονου σε χωριό των Σερρών. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί ηλικίας 12 και 16 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι πρωινές ώρες της 09-07-2015 αφαίρεσαν από αποθήκη σε χωριό των Σερρών δύο ποδήλατα και δύο ηλεκτρικά μηχανήματα αξίας 500 ευρώ κατά δήλωση του παθόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.