Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Νέοι δρόμοι για τον Ιορδάνη ???

Μπορεί ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων
της TVS να βρίσκεται σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας, ήδη από τις 8 Ιουνίου, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων του ιστορικού τηλεοπτικού σταθμού των Σερρών, ωστόσο, οι ασφαλείς πληροφορίες που εξασφάλισε το «serraikanea.gr»  και σήμερα σας αποκαλύπτει μιλούν για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση που εσχάτως δέχθηκε ο κ.Ξανθόπουλος από γνωστή εταιρεία επικοινωνίας και διαφήμισης, που δραστηριοποιείται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, η άκρως δελεαστική πρόταση που έγινε στον Ιορδάνη αφορά θέση στον Τομέα Επικοινωνίας της ρουμάνικης εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ως χώρα η Ρουμανία δεν είναι άγνωστος τόπος για τον κ.Ξανθόπουλο, καθώς ο ίδιος κατά το παρελθόν έζησε για 7 μήνες εκεί στο πλαίσιο της ανταλλαγής φοιτητών του Προγράμματος Erasmus κατά το χρονικό διάστημα των φοιτητικών του σπουδών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ).
Σε ερώτησή μας για την τελική του απόφαση και πότε αναμένονται οι επόμενες ενέργειες, μάς παρέπεμψε για μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Εξάλλου, το να εγκαταλείψεις τις Σέρρες και την Ελλάδα και να «ξενιτευτείς», έστω και κάτω από την «πίεση» μιας ελκυστικής πρότασης δεν είναι και μια τόσο εύκολη και απλή υπόθεση.  

3 σχόλια:

  1. ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ?
    ΙΟΡΔΑΝΗΣ?
    ΕΤΑΙΡΕΙΑ?
    ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΒΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ είναι Βαλκάνια!
    Ζήτω το ΟΧΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στο Βουκουρέστι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.