Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

H απάντηση του Δημ Κώττα

Dimitris KwttasΑπάντηση δίνει ο δημοσιογράφος Δημ Κώττας σε όσους τον επικρίνουν
για το ρεπορτάζ με τον εξολοθρευτή των φιδιών.
Εμείς θα πούμε Δημήτρη ότι και μόνο που κάνει τον διαδικτυακο γύρο όλων των μέσων και των πανελλαδικών είναι η καλύτερη απάντηση στους επικριτές σου 






Από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα έχω διαβάσει πολλά για το ρεπορτάζ με το φίδι στις Σέρρες!
Έχω να πω τα εξής: Πρώτον, το ρεπορτάζ έγινε μετά από τηλεφώνημα που δεχτήκαμε από τον Σερραίο πολίτη καθώς η κατάσταση στο Στρατόπεδο, το οποίο είναι ανενεργό είναι τραγική και πρέπει να κοπούν τα χόρτα. Επομένως ο πολίτης ήθελε ενημερώσει την δημοτική αρχή για την κατάσταση που υπάρχει οτι δλδ από εκεί ήταν η πηγή του κακού και εμφανίστηκε το φίδι.
Δεύτερον, τα τοπικά μέσα όλης της χώρας αλλά των Σερρών υπάρχουν για να καταγράφουν και την καθημερινότητα των πολιτών εφόσον δεχτούν την καταγγελία κτλ κτλ... Άρα τα σχόλια του τύπου οτι αυτό δεν είναι δημοσιογράφια ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ για άλλους και όχι για εμένα...για να εξηγούμαστε!
ΥΓ Το ξέρω ότι δεν μπορώ-μπορούμε να είμαστε αγαπητοί σε όλους αλλά κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.