Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ανοίγει το ΙΕΚ Ειδικής αγωγής στις Σέρρες ::::::

Στην εκπομπή της Ελ Μωραίτη  συζητήθηκε το θέμα της Ιδρυσής του ΙΕΚ Ειδικής αγωγής .Καλεσμένη η κ Αννα Κωστοπούλου η οποία αναέρθηκε στην αναγκαιότητα ιδρυσής του .Μάλιστα ζήτησε την βοήθεια των πολιτικών του ν Σερρών ώστε να ευωδοθεί το αίτημα .
Μα νομίζω οτι το θέμα έχει λήξει εδώ και καιρό Στις 9/7/2014 ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ Λεονταρίδης
με δελτίο τύπου μας ενημέρωνε οτι ο υφυπουργός είναι θετικός και θα εισηγηθεί την ίδρυση του .Να υποθέσω οτι το ξέχασε ή οτι το δρομολόγησε και η γραφειοκρατία το καθυστερεί ::::::



Μετά από συζήτηση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Θεόφιλου Λεονταρίδη με τον Υφυπουργό Παιδείας, αρμόδιο για θέματα Ι.Ε.Κ., Κώστα Κουκοδήμο, για την ίδρυση Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής στις Σέρρες, ο Υφυπουργός Παιδείας απάντησε ότι το Υπουργείο είναι θετικό για την ίδρυση του Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής.Μετά από την θετική ανταπόκριση του Υφυπουργού Παιδείας Κ. Κουκοδήμου προς το αίτημα που έθεσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θ. Λεονταρίδης μετά την επιστολή της Εκπαιδευτικής Κοινότητας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Σερρών για την ίδρυση Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής στις Σέρρες, ο Υφυπουργός Παιδείας το επόμενο διάστημα, αφού λάβει και όλα τα σχετικά έγγραφα, θα εισηγηθεί την ίδρυση και λειτουργία του.