Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Η δήμαρχος ...άδειασε τον αντιδήμαρχο

 


 

Την βεβαιότητα της ότι δεν θα χαθεί η χρηματοδότηση για το νέο κολυμβητήριο στο αθλητικό πάρκο της Ομόνοιας εξέφρασε η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιαγκα η οποία αποκάλυψε ότι από << Τον Δεκέμβριο έγινε μια σημαντική κίνηση από τον πρώην Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για να μην απενταχθεί το έργο και στο επόμενο διάστημα θα επισπεύσουμε όλες τις διαδικασίες για προχωρήσει». Μάλιστα η δήμαρχος απαντώντας σε όσους τον τελευταίο διάστημα επιμένουν ότι η χρηματοδότηση χάθηκε .Έκανε λόγο για παρανόηση  αφού το έργο όπως είπε έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας .

Τα όσα είπε η δήμαρχος αδειάζουν τον αντιδήμαρχο έργων κ Γατσιος ο οποίος τον τελευταίο διάστημα τουλάχιστον τρεις φορές με δηλώσεις του στο ΔΙΚΤΥΟ και το ΕΠΙΛΟΓΕΣ επιμένει ότι αν μέχρι τον Μαιο δεν υπάρχει ανάδοχος το έργο θα χαθεί

4 σχόλια:

  1. Ax, Σάκη... να σε φάνε θέλουν. Ο μόνος που γνωρίζει και μπορεί είναι το παραπαίδι της Μητλιάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθόλου δεν τον άδειασε, ίσα ίσα τον κάλυψε. Αφού βγαίνει και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Φαίνεται αδιάβαστος συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αρέσει ο Σάκης γιατί είναι ντόμπρος και λέει αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο εκεί τον άδειασε; Και για την κατάσχεση είπε ότι παρανόησε ο αντιδήμαρχος . Και γενικότερα όποτε της δίνετε ευκαιρία τον αδειάζει. Γιατί ήξερε ο Σάκης για την πρόταση για το προπονητήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.