Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Ρεσιτάλ ταπεινότητας

 


 

Στην εκπομπή  της Βούλας Αγκαθα στο ΔΙΚΤΥΟ φιλοξενήθηκε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου Σερρών και πρώην πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου κ Γιώργος Ματθαιου .Ο οποίος απάντησε στα όσα είπαν ο πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου κ Μπέγος και ο διευθύνων σύμβουλος κ Κοτέογλου .Ο κ Ματθαίου επανέλαβε τα όσα είχε γράψει στην ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ομως εντύπωση προκάλεσε το ρεσιτάλ ταπεινότητας .Γιατι τόνισε αναφερόμενος στην διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου ( επι θητείας Συμμάχων ) οτι τέτοια διοίκηση δεν πρόκειται να ξαναπεράσει από το Αυτοκινητοδρομιο γιατι όπως συμπλήρωσε ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους , μια γροθιά όπως είπε .Το ερώτημα βέβαια ειναι για ποια από τις τρεις διοικήσεις μιλούσε . Ο ιδιος έμεινε στην θεση του προέδρου ούτε ενα χρόνο , παραιτήθηκε , ο  κ Μερετουδης που τον διαδέχθηκε έμεινε στην θέση 16 μήνες . Τον διαδέχθηκε ο δήμαρχος .Τώρα σε 4 χρονια να αλλάζει τρεις φορές ο πρόεδρος και δυο φορές τα μέλη του ΔΣ . Σκέψου δηλαδη να μην ήταν πετυχημένοι και αγαπημένοι

Δείτε τις διοικήσεις

                                         15/11/2019

 Νέος Πρόεδρος θα είναι ο Ματθαίου Γεώργιος, ενώ  Διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο κ. Μήχος Γεώργιος 

Αντιπρόεδρος Α΄ θα είναι ο κ.Γούνας Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Β΄ ο κ. Βασίλης Παπαβασιλείου  και μέλη  θα είναι η κ.Μαρία Παλάζη, ο κ.Δημήτρης Μιχτσόγλου και ο κ.Οδυσσέας Παπαδημητρίου.

 2/10.2020


Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Σερρών γνωστοποίησε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ματθαίου από την θέση του προέδρου στην «Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ ΟΤΑ». Κατόπιν της παραίτησης που έκανε δεκτή πρότεινε στο σώμα να δεχθεί ως αντικαταστάτη του κ. Ματθαίου τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Μερετούδη, ως πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου  της «Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ ΟΤΑ» 

       7/2/2022

Ο δήμαρχος προτάθηκε για πρόεδρος στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ενώ νέα μέλη θα είναι επίσης οι κύριοι Θεόδωρος Βασιλακίδης και Απόστολος Γιούρης.

Ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Μερετούδης, ο Γιώργος Μήχος (Διευθύνων Σύμβουλος) και η Χρυσάνθη Παλάζη παραιτήθηκαν για να αναλάβουν τα καινούρια μέλη τα καθήκοντά τους.

3 σχόλια:

  1. Όσο βγαίνουν και μιλάνε οι συμμαχοι κάνουν κακό στον εαυτό τους, διότι προσπαθούν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και ρεζιλευονται. Κύριε Ματθαίου θα μας πείτε τελικά τι έγινε με τον περιβόητο στρατηγικό επενδυτή που θα έφερνε ο Χρυσάφης στο αυτοκινητοδρόμιο; Αφήστε τα συμμαχοι και μην μιλάτε, γιατί ο Χρυσάφης παντού τα έκανε θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Σωτηριαδη δεν βαρέθηκες να βρίζεις τον Χρυσάφη;
      Τόσο πολύ σε έτσουξε που δεν σ άφησε να εκμεταλευτεις το αυτοκινητοδρομιο;

      Διαγραφή
  2. "μέλη θα είναι η κ.Μαρία Παλάζη, ο κ.Δημήτρης Μιχτσόγλου και ο κ.Οδυσσέας Παπαδημητρίου." - "ο Γιώργος Μήχος (Διευθύνων Σύμβουλος) και η Χρυσάνθη Παλάζη παραιτήθηκαν", προφανώς δεν ξέρει η αριστερά, τι ποιεί η δεξιά!!!
    Η Παλάζη ως Μαρία αναλαμβάνει, ως Χρυσάνθη παραιτείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.