Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Αντιδράσεις των Συμμάχων για την αμοιβή του αρχιμουσικού

 


 

 Η Δημοτική επιτροπή του Δήμου Σερρών ενέκρινε την μελέτη της Διεύθυνσης της πρώην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με τίτλο: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ», προϋπολογισμού 15.000€.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας  και μέλη της Δημοτικής Επιτροπής κ.κ.Μισιρλής Σπυρίδων, Χράπας Παντελής & Χρυσανθίδης Βασίλειος
απείχαν από την συζήτηση του θέματος δηλώνοντας ότι το θέμα ήρθε για συζήτηση προ ημερησίας διάταξης δίχως να υπάρχει καμια ενημέρωση - εισήγηση από πλευράς της δημοτικής αρχής και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό θέμα που ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό τον Δήμο και το Ν.Π. (πρώην ΚΕΔΗΣ) με μια σύμβαση της τάξεως του ποσού
των 15.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται υπερβολικά υψηλό, τονίζοντας ότι, αν υπήρχε ενημέρωση θα μπορούσαν να συνεισφέρουν με την άποψή τους, καθότι γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα και τι ακριβώς συνέβει καθόσον προέκυψε επι δικής τους θητείας, καταλήγοντας ότι είναι ευτελισμός για την Δημοτική Επιτροπή ο τρόπος με τον οποίο έγινε η εισαγωγή του θέματος πρός συζήτηση-έγκριση.

3 σχόλια:

  1. Μισιρλής, Χρυσανθιδης, Χράπας δεν πρόκειται να σοβαρευτουν. Έτσι θα πάνε σε όλη την πενταετία. Στα σοβαρά θέματα η θα απέχουν η θα ψηφίζουν αρνητικά. Η απόλυτη τοξικοτητα και ανευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφέ μας που είχες κρυμμένη τόση σοφια …
    Βγαλτην προς τα έξω να την εκμεταλλευτεί η πόλη μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αντιπολίτευση προς το παρόν είναι για γέλια ( να μην πω για κλάματα). Το μου ο που επιδεικνύουν είναι η αδυναμία να αποδεχτούν ότι κάποιος άλλος διοικεί τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.