Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Σέρρες : Υπάρχει και ο Παναγιώτης Χαλκίδης και η Ανατολή

Με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει για την
παραχώρηση έκτασης στο πάρκο Ομόνοιας στον Πανσερραικό .Να θυμίσω η να κάνω γνωστό ( γιατί μπορεί να μην το γνωρίζουν )στα 41 μέλη του δημοτικού συμβουλίου  οτι εκκρεμεί εδώ και δύο χρόνια το αίτημα του σωματείου Ανατολη /1800  του Παναγιώτη Χαλκίδη .Για την οριστική παραχώρηση έκτασης στην περιοχή του αεροδρομίου δίπλα στο Μουσικό Σχολείο .
Όπου το σωματείο και ο επιχειρηματίας ( σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περιοχή ) έχουν δημιουργήσει  αθλητικές εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν και επαγγελματικές ομάδες . Και το βασικότερο με δικά τους έξοδα και προσωπική δουλειά χωρίς να περιμένουν  να ενταχθούν  σε προγράμματα , χρηματοδοτήσεις κ.λ.π.
 Είναι δίκαιο το αίτημα και πρέπει να γίνει πράξη σύντομα 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλιο:

  1. Ο κος Χαλκίδης έφτιαξε με προσωπικό κόστος αθλητικές εγκαταστάσεις σε ένα εγκαταλειμμένο χώρο και όχι "θα τις φτιάξει" από αγάπη για ένα ερασιτεχνικό σωματείο χωρίς δεσμεύσεις ...αλλά "αρρωστημένα πονηρά μυαλά" δεν παραχωρούσαν τον χώρο για συγκεκριμένο χρόνο και τίμημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.