Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Έξω ο Θεόφιλος στην κόψη του ξυραφιού ο Μενέλαος ???

Συνεδρίαση της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ είχαμε την
προηγούμενη εβδομάδα και όποιος έκανε τον κόπο να ακούσει η να διαβάσει την ομιλία του προέδρου της ΝΔ θα στάθηκε στην αποστροφή του «Τιμώ όλα τα παλαιότερα στελέχη, αλλά η ανανέωση είναι όρος πολιτικής ανασυγκρότησης του κόμματος. Θα συνεχίσω. Δεν θα κάνω πίσω»
Η οποία απλώς επιβεβαίωσε αυτό που γράφεται εδω και καιρό οτι πολλοί πρώην βουλευτές θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων . Για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο των Σερρών αυτό ερμηνεύεται οτι πιθανότατα  ο πρώην υπουργός και βουλευτής κ Θεόφιλος Λεονταρίδης να μείνει εκτός αφού η πρώτη του εκλογή χάνεται στο μακρινό 1996 . Και πολλοί στο Μοσχάτο θεωρούν οτι έκλεισε ο πολιτικός του κύκλος . Για τον Μενέλαο Βλάχβεη υπάρχουν σκέψεις να του δοθεί ακόμη μια ευκαιρία αφού είναι νέος στην πολιτική πρωτοεκλέχθηκε το 2012 .Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι ασκήσεις επι χάρτου αφού όλα θα κριθούν από τα νούμερα των δημοσκοπήσεων 

1 σχόλιο:

  1. "δεν κανω πισω"ειπε ο κουλης.και εμεις τον πιστεψαμε.ο "χρησιμος ηλιθιος"των δανειστων εμφανιστηκε να διακατεχετε απο τσαμπουκα.ο θεος να φυλαξει.το ατομο καλημερα λεει και την διαβαζει απο κειμενο "θα τα αλλαξει ολα".ασε μας ρε κουλη ουτε πισω κανεις ουτε μπρος μπορεις.εισαι υποχειριο καποιων.αει χασου μυρμηγκακι....εχεις και γνωμη.τους καραγκιοζοπαικτες σου τους ρωτησες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.