Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Σέρρες : Δια ..χειρός ... Μαρίας ..... ¨¨Τρούπωσε ¨¨ και ο Βασίλης

Με απόφαση της υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ Μαρίας Κόλλια ο πρόεδρος
του ΜΓΣ Πανσερραικός κ Βασίλης Χατζημιχαηλίδης διορίστηκε σε έμμισθη θέση του μετακλητού της κατηγορίας ειδικών θέσεων με βαθμό 1ο, Προϊσταμένου Γραμματείας, Διευθυντού, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (ΚΕ.Δ.Α.Κ.).






Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

Με την με αρ. 1300/07.04.2017 απόφαση της Υφυπουργού Εσωτερικών που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν.1198/1981 και την με αρ. 39324/6-12-2016 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εσωτερικών, διορίζεται ο Βασίλειος Χατζημιχαηλίδης του Κυριάκου, Δικηγόρος,  του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών στη θέση του μετακλητού της κατηγορίας ειδικών θέσεων με βαθμό 1ο, Προϊσταμένου Γραμματείας, Διευθυντού, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (ΚΕ.Δ.Α.Κ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.